AcA OPEL
Član
Moj drug je napravio malu presu i onda je piljevinu koju bi bacio mesao sa kartonom i presovao u oblik i velicinu cigle i posle bi koristio za ogrev u kombinaciji sa drvima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mislis na tapetarsku ja sam radio sa onom manjom vilager na tapaciranju. Bez nje se ne moze zamisliti neki ozbiljan rad prilikom tapaciranja, nije skupa oko 3000din. Radi super e sad kolko ce da traje nemam pojmaIma li neko iskustva sa pneumatskim heftalicama?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
imam ja vilager,mnogo trosi vazduhaIma li neko iskustva sa jeftinim pneumatskim biaksima sto se prodaju na kupujemprodajem? Elektricni mi skiknuo.
Upravo takvu imam i ja. Bas danas sam uzeo da popravim neke stolice koje je otac pravio i na heftalici pise da je treba podmazivati. Sad meni nije jasno sta se podmazuje na njoj i kojim uljem?Ako mislis na tapetarsku ja sam radio sa onom manjom vilager na tapaciranju. Bez nje se ne moze zamisliti neki ozbiljan rad prilikom tapaciranja, nije skupa oko 3000din. Radi super e sad kolko ce da traje nemam pojma
Ja sam sa onim uljem u bocici koju sam dobio stavim nekoliko kapi ulja u nju samu prikljucim crevo i gasUpravo takvu imam i ja. Bas danas sam uzeo da popravim neke stolice koje je otac pravio i na heftalici pise da je treba podmazivati. Sad meni nije jasno sta se podmazuje na njoj i kojim uljem?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ovo je kolega lovac luka pisao o Parksajd,e to bi zadovoljilo a kontam je to slicne kategorije.Sad sam stigao i igrao se
Za 8mm je super
10mm seče 30_40cm onda joj mnogo
12mm seče 20_30cm i mnogo joj
Ispod 8mm seče kako god hoćeš!!!!!!!