BobanNB
Član
Правилни би требало: а дикили контакти да ти **greška материна.......то ти је из оног фазона кад пандур и цига гурају ауто да упали.
Послато са Mi 9T помоћу плуга
Послато са Mi 9T помоћу плуга
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Super si prošaoMožda nije za temu ali ja ga koristim u radionici, pre sam pozajmljivao od komše a juče kupio
Dobio za 3 crvene
Dosuo ulje i radi ne upušta
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ja odem na otpad gde ima koji kamion i skinem kabal sto ide od + kleme do alnasera. Bude tu taman duzine a cena malo vise nego otpadni bakar.Ja nemam ni kljuc ni drugara koji ima kljuc.
Mora da idem gde se predvidja, znaci redovno da platim
Cenu javljam kad kupim
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Dobro si me podsetio... imao sam negde kamionskih kablova, moram potraziti.Ja odem na otpad gde ima koji kamion i skinem kabal sto ide od + kleme do alnasera. Bude tu taman duzine a cena malo vise nego otpadni bakar.
Racuna se poluprecnik na kvadrat puta pi.Dobro znam da se presek označava u mm2 ali nzm koliko je to????
BAŽDARIŠ GA !!!!Ima li neko preporuku za kvalitetan pistolj sa manometrom za pumpanje guma? Uzeo sam danas Villager TG 5, koji je zesce djubre. Em gumu koja je napumpana na 2.2 bar-a vidi kao 2.6, em ispustim pola gume dok nabodem crevo na ventil kako treba. Poslao sam ga na reklamaciju koja ce biti verovatno nikad.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Onaj plazma aparat iz lidla ima takav mase kabl kakav u zivotu nisam video,to maltene obicna zica a ne kabl lol,ja mislim da bi bolje sekao kad bi dobio neki deblji kabl mase,kao i bolja klesta mase,ova su dno dna.