BobanNB
Član
Веруј, лакше се чекића него оно заврнути.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel motor vrti u pravom smeru? Ulje Hidrol HD46? Provereno da je sve u redu sa usisom?
Još nisam video toliko lošu pumpu da ne gura ulje sa skinutim crevima.
To je neka mala pumpica ,jeftinije ti je da kupiš novu od Trsteničana..
Sad bio u Simu gledaju me belo, imaju samo evb50.Nekad sam uzimao u SIM sad uzimam u B palanci u NIK metal
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Okretali smo smer rotacije motora ali nikakva promena. Videcu sada da skinem cereva do razvodnika ( da eliminisem mogucnost da je neki kvar na razvodniku i da proverim kako samo pumpa gura. Stojala je dugo pumpa pa da se nije negde nesto zapusilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bemi produkt somborImam jedno pitanje za kolege iz zapadno Backog okruga, gde punite co2 boce? Ovaj sto mi je do sad punio batalio to, sad nemam ideju gde bi napunio
Filter je uvek na povratnom vodu, i ovde se jasno vidi da ga ima. Proveriti u kakvom je stanju.
Može imati mrežicu na usisu, i ona može da zalepi.
Pronasao sam na Messerovom sajtu, hvala u svakom slucaju.bemi produkt sombor
tehnicki pregled stojanovic apatin
Ima neki u ODŽACIMA kod njega sam punio preImam jedno pitanje za kolege iz zapadno Backog okruga, gde punite co2 boce? Ovaj sto mi je do sad punio batalio to, sad nemam ideju gde bi napunio
Pa EVB50 i jeste bazicna elektroda.Sad bio u Simu gledaju me belo, imaju samo evb50.