lovac luka
Član
Meni nije jasno uopšte??????
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovako nesto sam i ja mislio pazariti, za auta, traktore i zeni za kucu...Koristi li neko ovakav usisivac za radionicu? Planiram da kupim pa me zanima vredi li to il jok? Mada bi ga ja koristio i za vozila i za kucu, bukvalno za sve.WD 6 P Premium
Ekstremna usisna snaga i energetska efikasnost: višenamenski usisivač WD 6 P Premium. Sa prohromskim rezervoarom, utičnicom, inovativnom tehnikom vađenja filtera, čišćenjem filtera u regulisanjem snage.www.karchercentar.com
ja imam takav.isti ,ali stariji model,kupio sam ga jos 2011.isto ima limemi kos,ali je placen nov ravno 100evra,malte ne svaki dan se "jasi"i jos je kao nov...Ovako nesto sam i ja mislio pazariti, za auta, traktore i zeni za kucu...
Voleo bih da cujem (procitam) neko iskustvo.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Hvala druzePogledajte ovu Bosch bušilicu. Ima obrtaje u praznom hodu i nominalne obrtaje.
https://www.gama-alati.rs/bosch-gbm-32-4-elektricna-busilica-0601130203.html
Ma druze do 30mm mislim da je okMorze 5 je za preko fi45, ne misliš valda sa tim pokušati da bušiš fi50?
To je i za strug priličan zalogaj, a obrtaji ispod 60..
Jel može neka slika tog vretena sa morze prihvatom što si napravio?Ma druze do 30mm mislim da je ok
Vreteno sam pravio morze 5 jel kad praviš pravi što veće pa redukuj
A nemam potrebe za većom burgijom od 30_31mm
Sraru siemems ću koristiti za mobilne radnje
A ova iskra u stalak
Kupljena je kompletna od nekog što ima servis u zemunu za 8 crvenih i dobio sam redukcionu čauru 3/2
Ima li ko iskustva sa ovim poljskim (kineskim) glavama? Kako sluze i koliko lazu u specifikacijama?Vredi li kupiti ovo - https://www.kupujemprodajem.com/Ala...dvoklipnog-kompresora-NOVA-15150155-oglas.htm , za homemade kompresor, imam plinsku bocu od 50l, i trofazni motor od 2kw....