Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nezna koja bronza mu treba, znači da to nije nikada radio, a odatle sledi da to od prve neće ni znati uraditi.
Bilo bi pametnije da to preda u firmu koja se time bavi i daje garanciju za rad.
Tu po pravilu idu sinterovane bronzane čaure.
Pa za nesto ce posluziti,ako kosta do 5000-6000 hiljada.Imam drugara vulkanizera,kaze za poluprofesiinalnu upotrebu najmanje 700 + Nm i on preporucuje Vigor pistolje.Te jacine mi je rekao da su oko 10000 din pa na gore.Vredili šta MAR-POL pneumatski pištolj 1/2" maksimalni moment udarca:310Nm.
Sami dođu čim vide da se puši iz radionice i obavezno je barem jedna.Ladno drziš cugu u radionici kako oteraš komšije????
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Jedva cekam da mi dodju jer onda I ja malo odmorim I popijem po neku, a sto kaze moj Brat Mica radionica radi kad se pusi na odzak.Ladno drziš cugu u radionici kako oteraš komšije????
Imam dve table iverice 195x55 cm od naslona iz rashodovanih kauča. Sa koliko šrafova je dovoljno pričvrstiti jednu takvu ploču na zid za kačenje ključeva i drugog alata. Gledam slike kod Kiraja, ima tu prilično tereta a iverica je mekša od OSB ploča... I šta je bolje, zavrnuti ivericu direktno na zid sa više šrafova, ili pričvrstiti neki flah po gornjoj ivici table i onda preko tog flaha tablu okačiti na zid? Ovo pitam jer mi zid nije omalterisan, a zidan je od cigala velikog formata u blatu, i nije baš nešto preterano ravan...
Moje ne bi mogao ni VILAMA isterati!!!
Imam jednog preko puta dodje svaki dan kad čuje da radim kući, ala voli cugati
Ja pravim po potrebi jbgKako izgleda kljuc za odvrtanje matica na hilznama lezaja i gdje ima da se kupi?
Da nebi odvrtao i zavrtao sa sekacem!treba mi za hilznu 211!