Alati i radionice

Dobro bi dosla neka slika da ja to sve vidim,kolika debljina OSB ploce bi trebala za tako nesto?

Zakucavao ekseriće .Jedino su neki veliki , okasto -vilasti dobili šrafiće

Auh covece... Koja kolekcija, ala bih voleo sve da pregledam.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da ti ja dovedem mog caleta taj kad uzme nesto od alata ne vraca nista na mesto sve idem za njim i vracam nikad ne zna gde sta ostavio

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Preduzimljivi ameri bi u ovoj fazi verovatno već otvorili neku galeriju i komercijalizovali priču..

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Ja sam ovo uzeo za osovinu na sejalici koja se okreće u čeličnoj sinter čauri. Nadam se da nisam napravio totalni promašaj.
Mislio sam da je ovo ok jer je materijal relativno dobar i površina je kaljena?
te sipke su hromirane da imaju glatku povrsinu da ne trose gumice i ne zardjaju kad se napravi hidraulicni cilindar.. za parlelogram,mislim da je i tamo dovoljam obican vuceni,bez ikikve termicke,jer jako malo naleze na caure i limovi nosaci koji sa srafe na gredu su jako tanki i slabi,pa kakva god da je osovina nema efekta,bitno je da caura ne bude potrosena,i da nosaci paralelograma da ne budu polomljeni sto je cesti slucaj,a na toj osovini ne znam gde teba da se buse rupe,tamo nema rupe,fabricki je besavna cev

Poslednja izmena:
Kolega treba da reparira hidraulicnu pumpu, ne znam detalje, treba da radi biksne, koju bronzu treba da uzme za materijal? vidim da ima kalajna, aluminijumska, olovna itd...

A jel nemož novu naći?
Iz firme su nosili zupčaste na remont to je bilo kratkog daha

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Kolega treba da reparira hidraulicnu pumpu, ne znam detalje, treba da radi biksne, koju bronzu treba da uzme za materijal? vidim da ima kalajna, aluminijumska, olovna itd...
Ako nezna koja bronza mu treba, znači da to nije nikada radio, a odatle sledi da to od prve neće ni znati uraditi.
Bilo bi pametnije da to preda u firmu koja se time bavi i daje garanciju za rad.
Tu po pravilu idu sinterovane bronzane čaure.

Nazad
Vrh