Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg, zivim na drugom kraju drzave. Koliko vidim ovde ima Knipexa, Gedore, ne vidi se bas jasno na slikama.Dođi pa gledaj.
Svaka cast bas lepo sredjen alat,skidam kapuDovedi ga ,daćemo mu alat iz kutije .Tu ne mora da misli gde da ga vrati .
te sipke su hromirane da imaju glatku povrsinu da ne trose gumice i ne zardjaju kad se napravi hidraulicni cilindar.. za parlelogram,mislim da je i tamo dovoljam obican vuceni,bez ikikve termicke,jer jako malo naleze na caure i limovi nosaci koji sa srafe na gredu su jako tanki i slabi,pa kakva god da je osovina nema efekta,bitno je da caura ne bude potrosena,i da nosaci paralelograma da ne budu polomljeni sto je cesti slucaj,a na toj osovini ne znam gde teba da se buse rupe,tamo nema rupe,fabricki je besavna cevJa sam ovo uzeo za osovinu na sejalici koja se okreće u čeličnoj sinter čauri. Nadam se da nisam napravio totalni promašaj.
Mislio sam da je ovo ok jer je materijal relativno dobar i površina je kaljena?
Uglavnom su Gedore,Dowidat,Hazet ,Knipex.....Ima i drugih ali ovih najvišeJbg, zivim na drugom kraju drzave. Koliko vidim ovde ima Knipexa, Gedore, ne vidi se bas jasno na slikama.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Imam još alata koji nije na zidu ali fali još mnogo za galeriju.Fali kraju alata za galeriju xa, xa, xa.
Mada kao opcija spasavanja starih alata mogao bi poneti titulu restaurator I reda.
Uzmeš DŽAMBO ploče od laminat, 120x80cm oko 200din
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Ako nezna koja bronza mu treba, znači da to nije nikada radio, a odatle sledi da to od prve neće ni znati uraditi.Kolega treba da reparira hidraulicnu pumpu, ne znam detalje, treba da radi biksne, koju bronzu treba da uzme za materijal? vidim da ima kalajna, aluminijumska, olovna itd...