Paracinac88
Član
Pa zbog toga i gledam ovog BG-a 50.vidim da je manjeg gabarita zavrsice posao odlicno ne sumnjam..hvala druze na pomoci
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi bosanci ste nadaleko poznati po konstrukciji.. dao Bog jedno, uzeo drugoOvde ima mnogo BOSANACA sa 2 glave
Jedna velika druga ko kod mačora
Nisam mogao da izdrzim
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Imaš na kupujem prodajem kompresorske glave same pa možeš da spakuješ kompresor kada već imaš motor i bocu.[/QUOTE]Znam ali necu kineski[QUOTE Imam elektro motor i bocu
Meni bas za to treba,smucilo mi se da vucem kabal za sobom kad cistim...zavrsice i BG 50 nov gledam da kupimJa imam 86,kupio pre 3 godine za 120 e na Kp. Stvarno ubija kako radi,kombajn izduva ocas posla. Ja izduvavam sa tim i hladnjak,filter,kabine na traktorima,hangar.
Znam ali necu kineskiVi bosanci ste nadaleko poznati po konstrukciji.. dao Bog jedno, uzeo drugo
Bez uvrede samo
Imaš na kupujem prodajem kompresorske glave same pa možeš da spakuješ kompresor kada već imaš motor i bocu.
Čim izadje DEMON duvač kupujem gaMeni bas za to treba,smucilo mi se da vucem kabal za sobom kad cistim...zavrsice i BG 50 nov gledam da kupim
Nebih da te plašim ali 3kw je idealnoDa Dobojca trazimo, treba na neku njihovu pijacu da odemo, rece mi ovaj drugar da se moze naci. Kod nas je precenjeno.
Videcu, ako ne nadjemo ovo onda cu kupiti fapov, valjda ce ga okretati motor 2.2kw monofazni.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока