Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam kako se na naškem zove alat ali na engleskom se zove
ADJUSTABLE PIN WRENCH
uglavnom ima pinove kao ključ za brusilicu a podesiv je
Izgleda kao šestar koji umesto i ima pinove postavljene pod uglom 90 stepeni
Koristi se uglavnom za hidraulične cilindre
Ako neko zna gde ima molio bih da pomogne
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Lepak za šoferšajbne!!!!Је л' ко има искуства са лепљењем стакала (оних ветробранских)?
Зашто то питам? Јуче сам орао нешто и после једног изласка из трактора и чачкања плуга, дохватио сам се кваке (фиксиране само за стакло), притиснуо дугме и повукао врата, стакло кренуло да се отвара, а рам врата стоји на месту. Срећом није пало и разбило се, па сам га увезао канапом, уденуо неке крпе, па се довукако до куће, скинуо стакло, ванукао најлон на рам врата и наставио посао.
То лево стакло које је преко читавих врата, држи се на раму који иде дуж ивица стакла. Пре неколико година то стакло на левим вратима је страдало од удара кошаве и замењено, а његово лепљење за рам урадили су у "Горан стакло". Оно што мени пада у очи је да је та црна еластична смеса којом је оно било залепљено, на додир не личи на нешто другачије од обичног црног силикона из фарбаре.
Уместо да пакујем рам и стакло у ауто и носим до "Горан стакла", да их поново лепе смесом која за пар година може да ме изненади као ова садашња, зна ли неко да ли је у малопродаји доступан неки посебан, специјализовани силикон, неки лепак за зај посао, да бих самостално могао да завршим тај посао?
Juče kupio za 5€ po kili.
Ovastenje za one koje zanima. Ima otpad u Krnjači, sam početak Pančevačkog puta sa desne strane EKO UNIJA. Oni su rasturili sve što je ostalo u IMTu i sad prodaju na kilo. Ima dosta alata. Recimo ovih ključeva kao što je na slici ima bar 100 kom raznih veličina. Razne burgije, strugarski noževi glodala... merni alat . Ima i novih delova za traktore. Zupčanika, kućišta, limarije, novih šrafova...
Pozdrav.
Uzmes Sika Tack drive, nekih 600 din je 300ml,ne treba ti prajmer za njega,ide dirketno na ociscenu povrsinu i posle 60 min mozes normalno da koristis.Samo kad ga nanosis videces da je vrh pod uglom i nikako po coskovima nemoj prekide da oravis vec pratis liniju stakla bez prekida.Је л' ко има искуства са лепљењем стакала (оних ветробранских)?
Зашто то питам? Јуче сам орао нешто и после једног изласка из трактора и чачкања плуга, дохватио сам се кваке (фиксиране само за стакло), притиснуо дугме и повукао врата, стакло кренуло да се отвара, а рам врата стоји на месту. Срећом није пало и разбило се, па сам га увезао канапом, уденуо неке крпе, па се довукако до куће, скинуо стакло, ванукао најлон на рам врата и наставио посао.
То лево стакло које је преко читавих врата, држи се на раму који иде дуж ивица стакла. Пре неколико година то стакло на левим вратима је страдало од удара кошаве и замењено, а његово лепљење за рам урадили су у "Горан стакло". Оно што мени пада у очи је да је та црна еластична смеса којом је оно било залепљено, на додир не личи на нешто другачије од обичног црног силикона из фарбаре.
Уместо да пакујем рам и стакло у ауто и носим до "Горан стакла", да их поново лепе смесом која за пар година може да ме изненади као ова садашња, зна ли неко да ли је у малопродаји доступан неки посебан, специјализовани силикон, неки лепак за зај посао, да бих самостално могао да завршим тај посао?
Ima ih na polovnim automobilima...