Alati i radionice

Швапски је, па је могуће да нарезује цоловне навоје, ал' да је каишар - каишар је!

Na tom strugu su ljuti SS-ovci pravili delove za Panzer tenkove, a sad radi u mirnom somborskom mestašcu daleko od fronta, pucnjave i gužve..
Kakva ga gorka sudbina zadesila..

Konji stari, MITAR još stariji
Djavo za obradu metala kumić ROCKO!!
f9d79afee8c2ad216a7d18c956666513.jpg
0245388981ac250d631af6d5beb9d224.jpg

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Kroz sessir mu pramen kose viri.............Tera kola Mitar rabadzija, naziv pesme, a u stvari prica iz zivota.

Al imte preporuku za kovane gedore za udrani odvijac uzo bih jedan chicago pneumtic odvijac i set CP kratih na akciji od 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 26 i 27 za nepunih 5500?

Mislim da si ti napisao da je komplet sa odvijacem 5500 ali izgleda da nisam dobro razumeo

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Isao sam u eko uniju, svasta ima. Uzeo sam dosta srpastih kljuceva, kljuceva za cilindra, obicnik okastih, viljuskastih kljuceva, glodala, kirnera, nekoliko burgija do 50 na mk4. Rez i alat 10 e kg, rucni alat 5e
Moze da se cenka i moze na racun, uzeo sam za 800evrica, sa racuna njem smo izračunali 1000 ali malo cenkanje je palo.
Zeza me slike sto ne znam da postavim

Prijatelj i ja se spremamo za pon ili utorak,on je bio u izvidnici 21 ali ih je dosta bilo na slavi, sve u svemu kaže mi on da ima dosta alata i svega da ima.
Marko pošalji ako imaš na viber slike pa ću ja postaviti 0605540045

Ukratko. Ja i cale radimo odrzavanje, remont presa za stari papir, najlon, pet. Usluge Masinska radionice ne radimo samo za sebe, skoro smo uzeli novu adu 2m 90 prolaz, guk1 sa ful priborom, duplo lomljiva, obicna, stos, rund, podeoni, 2 hidraulicna, 2 obicne sve u paru. Testera 300 sece, dubilica 200 hod, 1 dalmastroj mk4, 2 dalmastroj mk3. U iducem mesecu bi trebala jos jedna ada da nam stigne ali otop potom.
I ali smo bezo boxera najmanjeg i u njemu radionicu, kako se posao sirio odluci o se za veliki korak i kupimo pre 15 dana dukati maxi. Na slikama se vidi jedna od najkvalitetnijih i najpoznatije radionica sortimo. Po meni nema bolje, od alata uglavnom je Stahlwille, hazet, gedore, unior, wera, wiha, knipex i zaluta poneki tang. Od elektro srafilicemakita, velike busilice makita, male pomesan metabo i makita i po meni bolja makita, udarni odvija i milwaukee.

Nazad
Vrh