Tomić Toma
Član
Koliko je kostala reparacija kijavca za Actrosa i gde se nalazi ta radonica? Meni letos prosist na kamionu i puknem za nov Wabco 250e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije blizu 2km od prilikeJel taj u blizini Najlona?
Nema šanse isteraćes bocu a nećeš usijatiDa li bi MAPP plin sa brenerom. mogao da posluži za zagrijavanje zapeklih šarafa veličine do M20 i još pokoji zapekli ležaj. znam da bi u mombinaciji sa kisikom išlo. ali to je već veći trošak u nabavi.
Juče sam kod Krnača popio lepu rakijuJa imam 2 velike za acetilen i kiseonik ili mozda i neku vise...ali nemam manometre i creva ne zatreba cesto a da kupim creva da ispucaju,sto mi nije Luka u blizini to bi mi bio spas kad treba on zavrsi jos kad mu stavis punu flasu rakije na sto ni casku ne popije-sve u fullu
U prehrambenoj industriji kod uredjaja koji dolaze u kontakt sa hranom se najcesce a verovatno i skoro uvek koristi vazelin kao adekvatno resenje. Dobra je podmazivac ali jako nestabilan na povecanu temperaturu (preko 30°C). Ko zna koliko si ga pojeo a da i ne znasVeoma dobra stvar,znao sam da ima za centralno podmazivanje lanaca,uljem,ali vazelinom centralno podmazivanje lezaja nisam imao pojma .
Lincoln Quicklub Lubrication System - Buy Lincoln Online
Multipoint lubrication system for up to 12 lubrication points. MROChemicalSupply can customize your Quicklub lubrication system. Supply up to 12 lubrication points with one system. System from MROchemicalSupply includes timer, pumps, reservoirs for $1299.www.mrochemicalsupply.com