MONTOYA
Član
Postavi neki link ako ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po pravilu se maze. Al sta vredi kad danasnji soferi na pauzi vise po fb i ig, a ovi stariji od stomaka ne mogu da se podvuku pod kamion . Neretko to odradim sam jer vozaci necu u 90 posto slucajeva. Sto rece kolega usput prekontrolises i spone, gibnjeve, kardane a i sasiju.To se maze...? Niko ne voli da legne pod masinu i prihvati se posla...obuces se u staro i znas da ima da se isprljas...usput vidis neke stvari koje se olabile i ne stimaju...onda krenes tvister da igras ispod masine,lako je doktoru obuce beo mantil i nema da se mota oko kardana.
Ako ne možeš da se odlučiš,onda CTEK.Ili ovaj https://www.skutercentar.rs/catalog/punjaci/ctek---punjaci/ctek-mxs-50-12v-new.html ?
Izvinjavam se zbog duplog posta.
Jbg ovaj kamion vozi gazdaPo pravilu se maze. Al sta vredi kad danasnji soferi na pauzi vise po fb i ig, a ovi stariji od stomaka ne mogu da se podvuku pod kamion . Neretko to odradim sam jer vozaci necu u 90 posto slucajeva. Sto rece kolega usput prekontrolises i spone, gibnjeve, kardane a i sasiju.
Sta da legne, dodje na istovar, pa otkacinje ceradu sa dva prsta Matora Rabba mi dusu izvadila, mazalica koliko hoces, kanta masti i FADIP garazna i udri smuci ti se zivot, danas svi imaju centralno podmazivanje, pa im i to tesko Komsija iz sela tera drva Turbo zetom, sve mu suoer samo se malo tesko mota, kod njega 5 godina nije tnao da treba da se podmazujeTo se maze...? Niko ne voli da legne pod masinu i prihvati se posla...obuces se u staro i znas da ima da se isprljas...usput vidis neke stvari koje se olabile i ne stimaju...onda krenes tvister da igras ispod masine,lako je doktoru obuce beo mantil i nema da se mota oko kardana.
Iz mog iskustva sa kranovima,cini mi se da te mazalice niko nije podmazao vise od 5 god.Ono sto je Švaba stavio na taj kran to se ne remotuje a mazalice rade 20+ godina!!!Na moj palfinger iz 85 sve mazalice radeJbg ovaj kamion vozi gazda
Ima 2 Scanie šticara jedna 2010 druga 2012g
Ubija ih od pretovara, radi sebi+usluzno, koliko vidim zarada je dobra jer se puno ne jedi kad skrlja
Juče sam podmazao oba kamiona dizalice trapovi sve komplet oko 10kg masti svuda sahara a morao sam 50% matalica da promenim zapekle
Još dok sam to radio pored mene mali ZEPELIN utovarivač CIJUČE od masti pa ajde i njega
Forvardere mašinjisti redovno podmazuju odnesu moji pneumarsku mazalicu pa odrade jbg boje se gazde
A meni je lagano ja podmažem i naplatim mast x2
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Ovaj ti je za motocikle,i vise je za odrzavanje akomulatora,preko zime,sam ga polako isprazni,i napuni,ovaj punjac ne moze da puni auto akumulator,imam dva takva pametna punjaca,jedan za motor,drugi do 120A ,mada i tom jacem treba skoro pola dana da dopuni akumulator,nije kao ovi klasicni punjaci..Ili ovaj https://www.skutercentar.rs/catalog/punjaci/ctek---punjaci/ctek-mxs-50-12v-new.html ?
Izvinjavam se zbog duplog posta.