Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ZanimljivoSlicno kao suplje, samo nije.
4,5m radna duzina...Koliko se ja razumem trebalo bi da je strug a ima oko sedam metara ukupne duzine,utvrdjeno metodom koracanja pa mozda nije bas precizno u mm
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Usijaš na crveno i voda u navoj ima da pusti!!Ljudi kako da razradim srafove kljuc 30?Naprskao wd40 i grejao ni da mrdnu.Jedan sam uspeo da stegnem stavio sam drvenu paklicu preko kljuca i udri sa teskim cekicem od 5kg.Imam jos 3 koja ni da mrdnu.Kompresor i udarni odvijac nazalost nemam.
Da zavarim apratom nesto da bi popustilo nesmem.
Imaš brener za map gas sa kiseonikom, i taj može usijati gvožđe bez problema.Al moze brener sa map gasom da zagreje do crvenila posto propan slabo zagreva?To koriste ovi sto uvode grejanje za lemljenje bakarnih cevi.
kako su ga bre napunili?Sad sam isao da probam brusilicu, bas sam se iznenadio secenjem grede 757 pluga onog punjenog dela de se kaci prednje crtalo. Neka vilager brusna ploca nine se potrosila 2mm dok sam presekao to punjeno gvozdje. Ne zalim na kupovini.
Ne znam ni kako one suplje prazne i de je rupica za praznjenjekako su ga bre napunili?
jel ima negde rupicu,video sam to u Lindu da tako pune krofne