Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hajde malo u kratko o varenju aluminijuma,sta i kako?mig-mag,pulsni,sinergija sta kako odabrati?Hocu da varim malo moje kamione,znaci samo za licnu upotrebu ali malo su deblji materijaliZa aluminijum sinergy i puls,sve ostalo je sviranje k....
A staje wig gledah neki slican mi ko tig.
Hajde malo u kratko o varenju aluminijuma,sta i kako?mig-mag,pulsni,sinergija sta kako odabrati?Hocu da varim malo moje kamione,znaci samo za licnu upotrebu ali malo su deblji materijali
probao sam pa me nije nesto islo,var je uzasan i nemogu da ga napravim kako trebaAko samo deblje materijale hoces da varis, lepo kupi inverter i aluminijumsku elektrodu.... Jesu skupe elektrode, ali ako nemas puno da varis ne isplati se ulagati puno u opremu. Bitno je da imas aparat za varenje jednosmernom strujom, moze i obican transformatorski.
hahaha,koja komparacija bravoSkrecem sa teme ali ajd,To kao fazon knjiga kako upaliti vatru u vlaznim uslovima...mozda ti ova knjiga moze pomoci...a ovaj uzme baci knjigu da se vatra rasplamasa...stvarno pomaze-jednom na diskoveri neka emisija kako ako se nadjes u camcu na naduvavanje u sred okeana da prezivis,gledam i kao ``ma mani me tih fazona...``posle razmisljam sutra ako mi se taj scenario zadesi bice ono ``trebao sam da gledam tu emisiju....``