Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@kardan nema sta nemas prijatelju...ako stignem cu da okacim sliku od mojeg cepaca,ovaj sto navlaci na burgiju verovatno je najopasniji,e skokni do `motorne testere` postavio sam ti tamo pitanje
Najteza stavka kad treba da se pomera jedno da se stigne do drugog pa da se rasklanja...samo supa\hala ne mozes da se zasitis bas bio jedan covek zadnjih dana odvajao ciglu hoce da pravi pecenjaru ili pusnicu...na placu imam iskipovano dosta te stare pecene cigle...vrhunska je-kad je cuknes zveci ali je dobro pecena nema da se truni i slicno...ja odvajao par paleta ali posle nisam stigao vise
Da si tako ozbiljan ZAVARIVAC imao bi svoju radionicu!Samo mi pokazi jednu ozbiljnu firmu kod nas koja koristi Merkle aparate i dajem gajbu piva! A i ti si ga sigurno video samo na internetu!
Firme u kojima sam ja radio i radim rade sa Kempi, Linkolnom, Milerom, Varstrojem, Fronius, aparatima...
@ jbrtka da slikamo ti i ja sertifikate za zavarivanje pa da uporedimo, ko sa cime raspolaze pa da nastavimo diskusiju! Radeci kao zavarivac prosao sam zemlje odavde do presijskog zaliva i u krug, taj Merkle ne videh nigde u ozbiljnijoj upotrebi!
I tvrdim da ti jos uvek nisi ni video kako izgleda zavarivanje aluminijuma (ozbiljnije od Felne). Nisi imao gde ni sa vidis jer u srbiji retko koja firma to i radi! Pricam o firmama, a ne o "pera, mika, zika" kuci zavario felnu pa sam video kako se radi aluminijum!
Inace radim kao profi varioc u Siemensu...
Popijemo kafu I SHVAJSUJEMO ja varim ti gledas jbg ja ne vidim kroz masku@lovac luka Ako treba da se vari nesto kod mene zovem te...necu da ti platim nista-kazu pare kvare ljude a ti si dobar covek... a i vi diskutujete o cudnim stvarima...tipa dali je ferrari,lamburgini ili rols rois...nemam pare ni za jedan
Slikaj i taj aparat od 12000 evra kad budes slikao sertfikat da i mi majstorcici vidimo sta je masinaSamo mi pokazi jednu ozbiljnu firmu kod nas koja koristi Merkle aparate i dajem gajbu piva! A i ti si ga sigurno video samo na internetu!
Firme u kojima sam ja radio i radim rade sa Kempi, Linkolnom, Milerom, Varstrojem, Fronius, aparatima...
@ jbrtka da slikamo ti i ja sertifikate za zavarivanje pa da uporedimo, ko sa cime raspolaze pa da nastavimo diskusiju! Radeci kao zavarivac prosao sam zemlje odavde do presijskog zaliva i u krug, taj Merkle ne videh nigde u ozbiljnijoj upotrebi!
I tvrdim da ti jos uvek nisi ni video kako izgleda zavarivanje aluminijuma (ozbiljnije od Felne). Nisi imao gde ni sa vidis jer u srbiji retko koja firma to i radi! Pricam o firmama, a ne o "pera, mika, zika" kuci zavario felnu pa sam video kako se radi aluminijum!
Inace radim kao profi varioc u Siemensu...
J.... ako hoces da varis kao covek moras da prodas bar dva lanca zemlje prve klase ili tri lanca losije zemljeDa pitam ima li neko iskustva sa Kraftovim invertorskim aparatom i kako se pokazao.
Onda kupuj,sto neuzmes kzubr njega svi hvale,juce drugar kupio i stvarno lepo radiTreba mi za svoje potrebe a ne za hvaljenje po selu
Royal craft?Nisam se raspitivao za kzubr ovaj mi je ispao u ponudi pa da pitam za Vaše mišljenje . Aparat donet iz Austrije navodno je tamo oko 250 e
erovatnonisamgavideoRoyal craft?
<br>Verovatno nisam ga video ,samo iz pričeRoyal craft?