Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam imao vremena da ga probavam. Kad budem dosao kuci moram praviti neki nosac pa ce biti proban.i kakva iskustva,si terao neku elektrodu?...moj`si bacio mamac pa otisao da pijes pivo
https://www.kupujemprodajem.com/Co2...ig-Mag-57910305-oglas.htm?filter_id=110419535
Zna li neko nešto o ovim aparatima
Kolega odes tamo pa probas ili ga pitas dali je prodao neki u tvom kraju gde mozes takodje probati,meni deluju skroz ozbiljno,verovatno su sa minimum elektronike cim ih pravi
https://www.kupujemprodajem.com/Co2...ig-Mag-57910305-oglas.htm?filter_id=110419535
Zna li neko nešto o ovim aparatima?
Covek is GRADISTA je isto kao I onaj is Aleksinca sto isto pravi aparate PREVARANT!
Zovnem tog iz ALEKSINCA I pitam gde I'ma u okolini prodat aparat da odem da vidim?
On pita ko sam sta sam ja mu kazem
DOO- PRIZMA SN
RJ- -REMONTNI ZAVOD
za par dana ga zovne moj drugar on kaze prodao sam aparat PRIZMI u B PALANKU
Igrom slucaja smo isli po neki kamion u Gradiste nadjemo tog sto pravi aparate naravno poneli smo zicu za aluminijum I gas, I Poli kabel sa teflonom, kazemo ajde nam pokazi kako vari ALUMINUM ako je kao sto pricas kupujemo odmah, potreban nam je zbog KADA prikolica a tip kao nemoze da proba zbog polikabla, mi kazemo I'ma u autu donese burazer a tip onda nema gas kazemo Rodjak zvao sam te telefonom rekao si da vari ALUMINUM sad sam dosao imam gas polikabl zicu sta jos hoces imam cak I KOMAD aluminijuma u gepeku
JEL RADI ILI NE RADI?
znas kad bi on za svakog pokazivao reko rodjak ti si budala homoseksualac I DZUKELA!
Ako nesto prodajem I kazem da moze onda ima da moze
Inace ta dvojica SLEPACA prodaju aparate oko 300_350A u ceni oko 850-1000e Ali nisu za aluminijum za celike ne znam ali kopiraju neku marku sa komponentama sa ALI expres
Postoji jos jedan sto sam ga zvao nisam bio aparati see zovu ROMEO I covek odma kaze nije za aluminijum
Mi jos uvek iznajmljujemo aparata aluminijum kad nam treba, nasli smo neku racunicu ako iznajmimo I sami radimo dobri smo oko 100e na dan
Ima sad u ponudi dobar MARKLE aparat 3u1 znaci aparat je INSTITUCIJA 2015g ima sve sto aparat moze da ima Ali I'ma I cenu
lepih 3500e
Pre par dana sam bio kod coveka ima Mig-mag-aparat ROTOR SENTA star 10_15g stvarno je ZVERINA 250a I ima oko 100kg
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
jel ima negde polovan?Za aluminijum sinergy i puls,sve ostalo je sviranje k....
jel ima negde polovan?
Čemu služi onaj drugi potenciometar na invertorskim aparatima, jedan je za amperazu a drugi ?
@Kardan
Jel' i Huskvarna bila u maloj nabavci sa KP-a, ili je slučajno upala u kadar?