Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si,a moz' da bude i da je kinez,puni su ih oglasi
Ne .Ja sam otvorio "azil" za stare alate.Kada vidim šta im rade po vašarima ,stavarno mi je žao da ih ostavim.Kiraj ti mozes sutra u Debeljacu na vasar sa tvojim alatima,uzeo bi ozbiljne pare
Imam ja tih trafo limova, pošalji broj tel da ti pošaljem slike na viber.gde mogu da se nađu trafo limovi po kojo bi to ceni išlo da se kupi. nije u pitanju gadljivost vec što ima mnogo više prevaranata ti koji prodaju taj dobar alat se izgube u moru mutnih prodavaca
ako su za upotrebu da može od njih da se napravi trafo za aparat u taj deo se ne razumem šaljem ti na pp kaži cenu i daj dimenzije koliki su da mogu da pitam majstora dali odgovaraju.Imam ja tih trafo limova, pošalji broj tel da ti pošaljem slike na viber.
Našao sam ovih dana da su Iskre koje si mi poslao rađene po licenci Skil .Možda ih nisu radili nego samo lepili nalepnicu.Znam da sam kupio Tomos motorku (Mislim da je 61) .Osim nalepnice ,sve ostalo je bilo Husqvarna.I ja bih, ali nemam kad. Kupio sam novog Bosch-a, pa sa njim radim.
One dve su iste i može da se spakuje jedna. A ovakvu veliku imam samo jednu. Ne znam po čijoj licenci ih je Iskra pravila.