Alati i radionice

Ja na vasaru naisao na makitu ne secam se tacno jacine ali deluje ista kao sto vec imam od 1.100w...covek ljubazno upalio agregat i izvoli probaj...sve dzabe kad ona bruji,rendise...da mi je pokloni ne vrsi mi nikakav posao.

radio sam skoro sa starijom makitom strava mašina još da hoce tetka da je proda bilo bi super i rešio sam sve probleme vezano za brusilici ,mrzime više da pozajmujem,danas kad sam lunjao prolazim pored servisa jednog ima na prodaju jedna kao daje garanciju sređena 110 e nešto sam izgubio poverenje u ljude

Puni oglasi fals Makita i dewalt za 25-30e,novo u kutiji
A ovi kzubr aparati se izgleda prodaju samo u Srbiji,nigde drugde nisam uspeo da ih nadjem

Sve mi je to jasno,i ja kad nisam imao pumpu za pranje pozamljivao je od jednog coveka cale,1,2-put-dao bi on opet ali ono...

ma ima i u prodavnicama loše robe nudili mi neku austrisku jeftina primamljiva cena ako ne razmiljaš šta kupuješ vec samo da se zove to što ti treba ,u ovoj gde sam gledao matabo ima boš, hitaci,delvat pa ostali kinezi nije trgovac hteo da mi njih pokazuje kad sam mu obijasno šta me zanima odma dao preporuku za ovi što sam pitao vas clanove foruma

Ima ona stara izreka i kada je alat u pitanju tacna je "Ako neznas sta je dobro pitaj sta je skupo" i sigurno neces pogresiti

Ja imam pozitivna iskustva sa kupovinom preko oglasa. Do sada sam preko kupujemprodajem kupio polovno Metabo tocilo 175mm sa brusnom trakom na jednoj strani i novu Makita aku bušilicu DHP458. Na kupujem prodajem ima par likova koji prodaju lažnjake od Makite i DeWalt-a. Ti alati imaju nisku cenu i modeli su uglavnom izmišljeni, odnosno ne postoje kao originali. Ima dosta prodavaca koji prodaju dobro očuvane alate koji su novi ili stari par godina. Ja mislim da je to uglavnom kradena roba sa gradilišta iz inostranstva ili neke druge lopovske šeme. Ko se gadi neka kupi novo iz radnje. I ja bih kupio iz radnje da sam profesionalac, a ovako mi odgovara da je novo, bez garancije ali upola cene. Moja logika je da je mala verovatnoća da se kod amatera pokvari profi alatka za 3 godine.

gde mogu da se nađu trafo limovi po kojo bi to ceni išlo da se kupi. nije u pitanju gadljivost vec što ima mnogo više prevaranata ti koji prodaju taj dobar alat se izgube u moru mutnih prodavaca

za aparat za varenje imam coveka koji može da mi napravi dobar aparat ,zetu napravio za varene punjac i mislim da je starter sve u jednom

Ja sam dva meseca tražio aku bušilicu preko kupujemprodajem. Za to vreme sam skontao da tu ima desetak ozbiljnih trgovaca sa dobrom robom i dobrim ocenama od strane kupaca. Na kraju kupim od čoveka iz Novog Pazara novu bušilicu Makita DHP458 sa punjačem i jednom baterijom od 4Ah za 200 eura, dok nova kod nas košta 400 eura sa dve baterije. Stigla u originalnom koferu i sve po dogovoru. Meni stvarno nije jasno odakle tom čoveku te nove originalne bušilice, ali to je njegova stvar. Naravno da se pomalo štrecam da li će sve biti ok. Do sada je sve bilo ok.

Imam ja tih trafo limova, pošalji broj tel da ti pošaljem slike na viber.
ako su za upotrebu da može od njih da se napravi trafo za aparat u taj deo se ne razumem šaljem ti na pp kaži cenu i daj dimenzije koliki su da mogu da pitam majstora dali odgovaraju.
naj bolja mi je varijanta da nađem dobar aparat ali teško se nalaze ko ima ne prodaje

druze,bez ljutnje,ali te stvari su se radile 60 tih godina proslog veka...uzmi lepo oglase,za sitne pare kupis,dobar,kvalitetan trafo koji radi provereno,ono viklovano.nikad nece da radi dobro...to ja vac odavno prevazidjeno...

nema ljutnje nisam prek covek prihvatam dobronamerne savete ,znam da su se radili tada i dobri su aparati ima prilike da probam rad sa tri takva aparata razlicite izrade i tope lepo elektrode ,pratim oglase za to kad imam vremena

I ja bih, ali nemam kad. Kupio sam novog Bosch-a, pa sa njim radim.
One dve su iste i može da se spakuje jedna. A ovakvu veliku imam samo jednu. Ne znam po čijoj licenci ih je Iskra pravila.
Našao sam ovih dana da su Iskre koje si mi poslao rađene po licenci Skil .Možda ih nisu radili nego samo lepili nalepnicu.Znam da sam kupio Tomos motorku (Mislim da je 61) .Osim nalepnice ,sve ostalo je bilo Husqvarna.
Male iskre su Skil Mars 718H .

Velika iskra je Skil 726

Nazad
Vrh