jbrtka
Član
mislim da su ova 2 kostala tu negde oko 9000.inace,ima ih mislim oko 15 kom,fronius,migatronic i najvise ewm,i sam kaze da je vario sa svim i svacim,ali da je ewm daleko ispred svih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za svako ozbiljno obavljanje nekog posla potreban je i ozbiljan alat.ako neko misli da kupi aparat za sto evra i da ce raditi isto kao onaj za hiljadu i da radi profesionalno sa njim ili da cak vari aluminijum grdno se vara.
daj neku sliku,da vidimo makinu...Ja Aluminijum varim Fronius aparatom, koji kosta 12000 evra. Radim profesionalno zavarivanje aluminijuma.
Sa tim aparatom od 1000e mozes da sanjas o zavarivanju aluminijuma...
Koja je cena polovnog ac/dc aparata marke Walter,takodje i Messer mozes da kupis za dosta manje od hiljadu evra tako da nije tacno da nemaJa Aluminijum varim Fronius aparatom, koji kosta 12000 evra. Radim profesionalno zavarivanje aluminijuma.
Sa tim aparatom od 1000e mozes da sanjas o zavarivanju aluminijuma...
350ANije istina da dobar aparat nije jeftiniji od 10-12 000e
Imam u ponudi MERKLE sinergi automatic sto pamti zadatke, pulse, znaci FULL aparat vodeno hladjenje, oko 600 radnih sati kao nov!
3500e
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Nije istina da dobar aparat nije jeftiniji od 10-12 000e
Imam u ponudi MERKLE sinergi automatic sto pamti zadatke, pulse, znaci FULL aparat vodeno hladjenje, oko 600 radnih sati kao nov!
3500e
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ima li neko od vas cepac za drva ili planira da napravi? bas sam se setio kad sam danas prosao pored mojeg...dobre su stvari, imao pre ne znam koliko vremena panjeve neke...ono sekirom dzabe da se mucis...bas jednom cepali panjeve neke sto stojali sa zilama...ono ni u ludilu nebih ni razmisljao da se zezam sekirom...