Alati i radionice

Obicno ako je covek kao ja "OPSESIVNO KOMPULSIVNI" sakupljac gvozdjeta idr nezna gde mu sta napazi i sta sve ima, skoro sam radio nekog T 40 I znam da imam novu garnituru podizaca ventila (aluminiumskih) Ali kao da su u crnu zemlju propali, trazio sam po tavanu jedno 4h I nadjem i klackalice I dizne I garnituru dihtinga ona semeringa druk lezaj oba, korpu kvacila I lamele a tek na kraju nadjem I podizace gurnute u blok u zidu, nazida na ploci nije omalterisana
Isto tako izgubim iz vida neki alat pa kad ga nadjem bas budem HAPY
Skoro sam sredjivao podrum I tamo stoje prazne kante od nafte I rezervni tockovi krila I pumpe od prskalica I medju 100 praznih kanti nadjem 2 pune oko 45-50l nafte odmah sam nasuo u fijata stoji dole bar 4-5g jos kad je deda bio ziv.

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Imam jednog takvog kuci :haha:. Tata sa otpada nadonosio svega i svacega. Srafova, profila, prekidaca, delova za traktore, aute, kamione... Kad god vidi nesto korisno, pokupi pa donese, tako da ni sam ne zna sta ima. I stvarno cesto zatreba deo sto je nasao na otpadu, mada potraje neko vreme dok se nadje u gomili (u tom trenutku nepotrebnih) stvari.

Imam jednog takvog kuci . Tata sa otpada nadonosio svega i svacega. Srafova, profila, prekidaca, delova za traktore, aute, kamione... Kad god vidi nesto korisno, pokupi pa donese, tako da ni sam ne zna sta ima. I stvarno cesto zatreba deo sto je nasao na otpadu, mada potraje neko vreme dok se nadje u gomili (u tom trenutku nepotrebnih) stvari.
All ja uzivam na otpadu
Da nesto rasturam kopam, po vasaru gde je polovno gvozdje, meni je to TERAPIJA kad god imam vremena idem na otpad u BP svasta nadjem letos sam kupio 25kg srafova skoro pneumatski pistolj1/2" CHIKAGO PNEUMATIC i uspeo da ga opravim, nove amortizere za jugo sva 4
Spona od Zmaja Nova
Deflektori od overuma
Rotori od spremaca nove S opruge
Samo treba cesto ici

Nego, mante se kicoša i mađioničara, ostaje pitanje:
Koliko vredi ona "gvožđurija" sa mojih slika ?
Otprilike....
Dal da nakrivim šešir,:veseljak:: il' da nabijem šubaru na glavu...::sramota::

All ja uzivam na otpadu
Da nesto rasturam kopam, po vasaru gde je polovno gvozdje, meni je to TERAPIJA kad god imam vremena idem na otpad u BP svasta nadjem letos sam kupio 25kg srafova skoro pneumatski pistolj1/2" CHIKAGO PNEUMATIC i uspeo da ga opravim, nove amortizere za jugo sva 4
Spona od Zmaja Nova
Deflektori od overuma
Rotori od spremaca nove S opruge
Samo treba cesto ici

Ovaaj moj kupio skoro kompletnu automatsku kuku za 577, nosac donje poteznice za 539, baterije od tanjirace... Svasta omladina daje na otpad kad sahraani dedu ili kad im treba koji dinar za drogu.

Ali I tamo na otpadu rade IDIOTI cim dodje nesto celo I kompletno admah upale brener I seku kao da I'm je u interesu da prodaju u RINFUZI retko kad ostave celo da Neko kupi
Ili misle da su sjebali gazdu ako iseku

Dobrodol imas za kistru pive kilu mess za rostilj I 1 _2 pesme

Nema braćala, lijevo su "stirije" komada 3, a desno na drugoj 'artiji 5 noževa za "blanjalicu"...

20180307_173826.jpg

20180307_173918.jpg

Nazad
Vrh