belgrade red star
Član
Тример за живу ограду добио нове четкице ,стара једна била оштећена ,наоштрен спреман за нову сезону.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sinoc sam pisao o okretnom nosacu motora
Haha e jeste druze. Bar uvek ponudim postarima i vozacima brze poste uvek kafu i ljutuBome tebe ne zaobilazi niko od ekipe što nosi poklone. Sveti Nikola, deda Mraz i hidžret dedo zajedno isporučuju.
E mozda bi I meni dosao DEDA MRAZ da mu nisam pucao na irvase!!!!!
Nego jel iko ima velike gedore no-name sa vasara I oglasa 70_90e ih cene one crne navodno kovane?
Glegam ih ja moje CHEKOSLOVACKE izlomio pa bih nesto novo, a prave BAS GEDORE of 1" ili 3/4" su polovne 200_400e
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Js se malo ponovio, nisam mogao da se odlučim između Makite i Flex brusilice 125mm. Flex ima 1100w a Makita 840w .Kod fleksa mi se jako svideo što ima na štitniku brzu ručicu za pomeranje štitnika a na makiti mora odvijačem.Uz Makitu ide još jedan širi štitnik,5 reznih ploča i jedna rezna za beton ključ,sve to upakovano u koferčić.Flex ništa samo ključ i kutija.Cena 99 CHF ili cc 10000 din po komadu.3 god garancija.Na kraju je odluka pala na makitu jedino ako zapne servis i delove ću lakše baći u Stbiji nego za Flex.
E mozda bi I meni dosao DEDA MRAZ da mu nisam pucao na irvase!!!!!
Nego jel iko ima velike gedore no-name sa vasara I oglasa 70_90e ih cene one crne navodno kovane?
Glegam ih ja moje CHEKOSLOVACKE izlomio pa bih nesto novo, a prave BAS GEDORE of 1" ili 3/4" su polovne 200_400e
E to ti ne bih znao reći ,kad odem do auta pogledaću.Je l' ta Makita 9558?
Nisi pogrešio sa Makitom
Ovaj alat sam pozajmio od prijatelja inace zlata vredi, kao sto see vidi iseces stremen slozis na alat i polako poheftas pa ga povaris ako treba pojacas a svi znamo koliko je skup nov stremen za balirku.
Ta makita je zakom.Neunistiva,izuzetno jaka a,kompakna mozes sa jednom rukom da je drzis i da radis.Jedina mana joj je onaj blokirac koji blokira glavu da bi skinuo disk.Tu je aluminisko kuciste pa brzo rupa postane obla.Trebali su tu uraditi neku vrstu biksne.Vec tri komada sam video kao i moja i iste simptome imaju.Inace sekao sam sa njom i kamenom 160 mm i radi kao singer.Bices zadovoljan.Gde si uzeo?Kod nas nema ispod 100e.Js se malo ponovio, nisam mogao da se odlučim između Makite i Flex brusilice 125mm. Flex ima 1100w a Makita 840w .Kod fleksa mi se jako svideo što ima na štitniku brzu ručicu za pomeranje štitnika a na makiti mora odvijačem.Uz Makitu ide još jedan širi štitnik,5 reznih ploča i jedna rezna za beton ključ,sve to upakovano u koferčić.Flex ništa samo ključ i kutija.Cena 99 CHF ili cc 10000 din po komadu.3 god garancija.Na kraju je odluka pala na makitu jedino ako zapne servis i delove ću lakše baći u Stbiji nego za Flex.
Ds li sam se zeznuo videćemo,u proseku kupim jednu u 2 godine original kineza sa buvljska od 3-4000 din i ksd god treba crkne,Ne radim mnogo i svakodnevno.
Odvijači sa slike set 2700 din,ne verujem ds su neki kvalitet ali za te pare bilo mi žao da ih ne uzmem.
i na kraju pravi Swis alat 1000 din.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Bojim se da nije kopija ili Rumunka.Inace moja je kupljena u Austriji pre par god i Made in Japan.A,sada je na vecitom pomenu.Inace bih istu uzeo.Skoro sam radio sa Milwoki slicnih karakteristika ali,nisam nesto zadovoljan.