nikola ilic
Član
Jel Bambi .....Moze to malom brusilicom sa nekim na pola potrosenim kamenom,seces pod uglom od 45c.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nedavno sam je otvarao ali nisam primetio da baterija može da se postavi na dva mesta.Ne znam da li može da radi sa dve baterije istovremeno.
Ne verujem da ću naći originalni punjač te sam nešto improvizovao.Baterija ima tri kontakta + - i još jedan koji ne znam čemu služi.Sama šrafilica ima samo dva kontakta.
Momentalno punim bateriju sa ovim adapterom , ali ne znam koliko dugo treba da je punim ?
Majstori može li mala pomoć
Dobio sam na poklon električni mešač za lepak Iskra Ero Rge 160 ali ima samo prvu brzinu i nije hteo da prebaci u drugu kad sam pokušavao pa sam otvorio i vidim da unutra uopšte nema zupčanika od druge brzine (izgleda sam zato i dobio na poklon jer je nekompletna) pa bih pitao ako neko zna gde bi mogao da kupim taj zupčanik jer pošto ga nema uopšte ni ne znam kako izgleda. Hvala
kolege mala pomoc imali gde da se nađu zupcanici za ovu brusilicu http://prntscr.com/eork11 slika je sa neta ili pašeli od neke druge i koji model a original je sve na konusu nema kajle
da ne budu i ti zupcanici kao ovi moji kolega ti koji se mogu kupiti na limundu dali im je to slaba tacka ili nestrucno rukovanje ne moje vec komšijsko stoji vec godinamaJuri po limundu, cesto se nadju sa neispravnom elektrikom i povoljnom cenom. Za nove ne znam.