Ne pušim ,ne pijem ......moram ih na nešto trošiti .Lazo,Lazo sve ces novce na alat spiskati.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pušim ,ne pijem ......moram ih na nešto trošiti .Lazo,Lazo sve ces novce na alat spiskati.
Erozimat to uradi naj bolje, a moze i masina za stosovanje.Koja masina buši rupe kvadratnog oblika u metalu?
Konkretno,interesuje me dimenzija 16 x 16 mm u plocevini debljine 4-5 mm.
Koja masina buši rupe kvadratnog oblika u metalu?
Konkretno,interesuje me dimenzija 16 x 16 mm u plocevini debljine 4-5 mm.
Zasto mislis da erozimat ne radi te stvari? Kakav god je oblik ili profil elektrode on ce uraditi. Mozda je malo skuplje, ali sigurno moze da uradi.Erozimat ne raqdi te stvari...zavisi gde se radi taj otvor,moze na dubilici,provlakacici,probijacici,ekscentar presi,a po meni mislim da je najbrze na laseru,jeerza ostale treba imati odgovarajuci alat...probojac,provlakac itd..
Jel seku i pločevinuMa nazovi laser feriti(nekada jeep komerc)na pancevackom putu,kupi od njih kutiju,i oni ce ti na laseru izrezati sta god zelis i gde god zelis.ovako nesto