Bosonoga
Član
A i moja mala ispravka. Moja je iskra 2000 W, a sa makitom nebi smio imati problema. A tu je još 3 godine garancije kad registruješ alat na sajtu. Cijena joj i kod nas bila gotovo ista kad je bila na kaciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tu problem amperaža već to što je većina elektroda za navarivanje bazična i ne mogu se koristiti sa transformatorskim aparatima tj. onima koji rade sa naizmjeničnom strujom. Treba ti aparat koji radi na istosmjernoj struji, inverter ili pretvarač.
Bosonoga Razumem sta hoces da kazes, jer imam Iskru 2500w 8500 o/min koja je zver u poredjenju sa ovom, ali svaka koju sam gledao u ovom cenovnom rangu je laksa od Makite, pa cak i Bosch iako je nesto snazniji po specifikaciji. Opet ova bi dosla kao ispomoc Iskri, za neke lakse poslove.
E tu se grdno varas... jedina zamjerka je sto malo ruke "crne" od njega...Ovaj BGS mi ne uliva neko poverenje.
Grabik, Proxxon tačno ne radi nasadne ključeve veće od 1/2''. I ja tražim nasadne od 3/4'', i pre sam za neke polovne od jačih marki. Ovaj BGS mi ne uliva neko poverenje. Javi kako su se pokazali kod tebe nakon nekog vremena.
Odakle izvlače tih 2,6 kw i jače? Iz trofazne utičnice?
Bolje vari obicnom elektrodom nego bazicnom sa AC aparatom.
Zombi, moze se radit sa transformatorskim aparatom koji ima grec.
Jadran E dur 600 je l' i to neka zahebana elektroda za navarivanje običnim gorenje aparatom 135/145 amp.?