Alati i radionice

možete li mi reći nešto više o magnetnim bušilicama. Treba mi bušilica za bušennje debljih pločevina do 20 mm debljine i do 25 mm promjera. Slučajno sam naletio na jednu magnetnu bušilicu kao ova na linku:
http://www.maschinenliquidation.ch/shop/p/1818/metallbohrmaschine
Cijena joj je jako povoljna, sad zanima me da li ona može da ispuni moje zahtjeve, jer nemam nikakvog iskustva sa ovakvim mašinama.

Danasnji pazar,treba samo drugi manometar.
35mprw6.jpg
[/IMG]
Aco koliko je placeno?

možete li mi reći nešto više o magnetnim bušilicama. Treba mi bušilica za bušennje debljih pločevina do 20 mm debljine i do 25 mm promjera. Slučajno sam naletio na jednu magnetnu bušilicu kao ova na linku:
http://www.maschinenliquidation.ch/shop/p/1818/metallbohrmaschine
Cijena joj je jako povoljna, sad zanima me da li ona može da ispuni moje zahtjeve, jer nemam nikakvog iskustva sa ovakvim mašinama.
kako izgleda ovo je MK 2 , fi 25 je MK3 ..ne bude joj veselo ali bude izdžala , sa krunom bi pjevala
ako je prihvat MK3 uzimaj

Nosac nareznice je kupljen zajedno sa Knipex klestima za blankiranje za 1100 din. Milim da su ga cenili 800. Uglavnom se nosaci M12 krecu od 600 do 1200 din. Zavisi sta hoces i koliko znas da se cenkas. :osmeh: Manji su jeftiniji. Mislim da ti 4 kom zavrsavaju posao, sad ne znam sta imas od nareznica.

- - - - - - - - - -

Moglo se naći dobrog alata danas čak i povoljnog. Bilo ih je dosta .

Svakako, samo sto zbog manjka vremena nisam stigao sve obici pa sam cim ugledam nesto odgovarajuce odmah kupovao.

0
0
Nasao sam ovaj kljuc.Jel kvalitetan i koji je broj,pise 1,1/4 i 1.1/6?

Sliku na vidim ali to je kljuc za colovne sarafe. Posto ne vidim sliku mislim da si drugu mjeru krivo napisao. Trebalo bi biti 1 1/16 tako da to ispadne "Jedan i cetvrt" cola s jedne strane i "jedan i sesnajstina" cola s druge strane.

U grubo jedna strana izmedju 31mm i 32mm a druga strana malo manje od 27mm ako sam dobro preracunao...

Јел тај вашар у Шапцу повољнији од вашара у Руми што се тиче цена половних алата? Ког датума буде у Шапцу?

Знам да је 3. у месецу вашар у Руми зна ли неко да ли је вашар јак и другог као и трећег? Јер неко ми рече да је вашар и дан раније.. а пада у недељу тако да би ми одговарало. Не бих да одем другог у недељу кад оно ћорак. Нек неко јави ко зна.

I 2 posle podne bude dosta stvari na vasaru pogotovu gde su polovni alati i starudije ali svi su tu sa prodajom tek ujutru 3 -ceg ako kupujen nove delove ili sve ostalo.Drugog ti je otprilike oko 50% poslepodne prodavaca pogotovu sad kad su noci zahladele drasticno

Знам да је 3. у месецу вашар у Руми зна ли неко да ли је вашар јак и другог као и трећег? Јер неко ми рече да је вашар и дан раније.. а пада у недељу тако да би ми одговарало. Не бих да одем другог у недељу кад оно ћорак. Нек неко јави ко зна.

Vića ti je objasnio fenomenalno!!!:ppozdrav:
Da dodam, idi 3. rano ujutru, komotno i bez tenzije nađeš zgodno mesto za parkiranje, i onda lepo i natenane obiđeš Vašar, procunjaš gde šta ima što te zanima i po kojoj ceni,na kraju se odlučiš (ili ne) šta da kupiš, i imaš vremena da se izvučeš sa Vašara pre gužve koja nastane kada svi uglavnom u podne krenu kući s Vašara...

Знам да је трећег најбоље али проблем је што је тог датума РАДНИ дан, понедељак. А тад сам на послу од зоре до мрака. Ништа... вребаћу један дан у години кад се потрефи недеља. :)

Kupio sam danas na vašaru malu brusilicu AEG WS601. Nije u nekom sjajnom stanju ali je takva i cena bila. Brusilica radi ali kad se uključi ona postepeno ubrzava, i to prilično dugo. Brusilica je stara i nema elektronike. Da li neko zna o čemu se radi, tj. zašto odmah ne krene punom brzinom već stalno ubrzava?

Nazad
Vrh