Pogrešno sam se izrazio,nema mogućnost baždarenja.Kako mislite nema mogucnost stelovanja?
Takav ima mehanicarr sto mi odrzava kamione. Godinama ga koristi. Samo sto bi njemu trebao i jaci kljuc jer radi sa velikim motorima i vecim srafovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogrešno sam se izrazio,nema mogućnost baždarenja.Kako mislite nema mogucnost stelovanja?
Takav ima mehanicarr sto mi odrzava kamione. Godinama ga koristi. Samo sto bi njemu trebao i jaci kljuc jer radi sa velikim motorima i vecim srafovima.
Koju mast da stavim u glavu male brusilice? Je l' može LPD, pošto nju imam? Ako treba neka druga recite mi kakva pa da pokušam da je nabavim jer bi trebalo namazati još dve ćaletove brusilice. Jedna od njih je bila svojevremeno u servisu (rotor je bio otišao) pa pretpostavljam da je tamo dobila mast, dok druga nije nikad mazana a negde je iz sedamdesetih-osamdesetih.
Pretpostavio sam da je tako. Pa koliko sada imate kilo kljuceva?Pogrešno sam se izrazio,nema mogućnost baždarenja.
kad postaviš sve na mjesto okreči osovinu gdje ide šajba , moraš osjetiti malo lufta , i čuje se kako zupčanici lupkaju jedan o drugi , to sve radi bez masti .Evo slika:
Pre nego što sam je oprao, glava se malo (možda i malo više nego što treba- nemam iskustva sa tim pa da znam šta je normalno) grejala i menjala je malo brzinu (na prazno, nisam još ništa probao da radim sa njom). Četkice sam promenio i jedino što mi pada na pamet je da je možda malo pretegnuta. Na njoj su bile dve žilet platne, možda bi godila još jedna za probu ali gde da to nabavim i kako uopšte da znam da li je pretegnuta glava i da treba dodati još jednu žilet platnu? Na koji način da to uopšte utvrdim?
Što se tiče masti, gledao sam u jednoj prodavnici kod nas, imaju mast u tubama za trimere i to Stihl 80gr i Husqvarna 250gr po istoj ceni (oko 700 din). Da li je tolika razlika u količini rezultat kvalitetnije Stihlove masti u odnosu na Husqvarninu, ili je to samo koliko koji brend dere na svoje ime?
Ti pištolji kad otkinu koji šraf, nekako se i snađeš al što kidaju gedore to je strašno. Ako misliš stalno da ga koristiš, spremi kaljene gedore jer ove redovno koliko god bile kvalitetne, oliže jako brzo.Uf i meni bi trebao ovakav sekac...
Skoro sam se malo zezao sa pneumatskim pistoljem za odvrtanje- zavrtanje. Iznemadio me kako radi. Neki Okay proizvodjac (prave i kosacice). Moment pritezanja 310Nm. Srafove od Rakovicinog vucnika lagano odvrce. Mnogo unapredjuje posao. Jedino se plasim da kad budem radio sa zardjalim srafovima da ih ne bude lomio.