Sremac koja je ploca 355 obicna?
Nije kao za običnu brusilicu, rupa je 25,4mm a maksimalni prečnik ploče jeste 355mm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sremac koja je ploca 355 obicna?
To sam i ja pronašao, ali ništa detaljnije od toga.Koliko sam našao informacija na internetu (a skromne su), to je neki alat za vodovodne ventile.
Taj paket inače nov košta 105 eur
Koje ulje da dospem u paletar? Pretpostavljam da ide isto ko u obične dizalice.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Gde si ga pazario?Moze i na PP.
- - - - - - - - - -
Alat za vadjenje lezaja iz slepih kucista....SKF.ov
Komšo ako naletiš na još jednu javi trebalo bi tako nešto i meni.Nije kao za običnu brusilicu, rupa je 25,4mm a maksimalni prečnik ploče jeste 355mm.
Ово није лоше имати. Угаони адаптер за аку шрафилице.
Iskoristi vec postojece rupe,mozda cu slikati kako je kod mene,ali mislim da nema potrebe.Zvucnik je sa desne strane (imam jedan samo),iza vozaca ,limena traka drzi zvucnik a ona je pricvrscenja na postojece rupe koje drze tapacirung ,ili sta vec.Jedino sto sam ja busio jeste krov ,za antenu ,i nakon xx promenjenih antena,sad sam stavio od jednog starog televizora,dupla antena,vise od metra svaki krak dugacak,extra hvata signal.Uh, što bi meni ovo dobro došlo da montiram zvučnike u rusa. Treba da izbušim rupe na predviđenim mestima za zvučnik, ali sa gornje strane jer neću da bušim tapacirung. I naravno nema mesta da bušilica može da priđe. Zvučnici bi tad stojali sa gornje strane lima, nije baš po ps-u, ali to je traktor pa mi je od kvaliteta zvuka važnije da tapacirung ostane netaknut.