Alati i radionice

Ovakve stvari me opuštaju,mogu po 10 puta da rastavim i ponovo sastavim neku mašinu.Imam dosta slobodng vremena ,koje koristim čačkajući po alatu
To je lepo, samo treba imati vremena i strpljenja za to. Moglo bi se reci da ste kolekcionar alata. I kod nas je slicna situacija. Tata voli alat, ali je pomalo nemaran i neretko nesto izgubi ili zabaci pa se nadje onda kad ne treba. Nisam ni ja puno bolji, samo sto ja alat bacim na gomilu, pa ga je relativno tesko pronaci :osmeh:.

http://www.kupujemprodajem.com/inverterski-aparat-za-varenje-450-ampera-29366440-oglas.htm
Nesto jeftini ovi aparati ili mi se cini?
A imam u ponudi nekakav rotacioni 250A. Donesen iz Svajcarske. Nije puno para, ali sam uslovio coveka da kad mi donese kompresor (sve sem bureta, zbog transporta), da cu ga kupiti u kompletu sa kompresorom. Aparat je ogroman. Ima sigurno 150kg. I da nevalja, mou izvuci vise bakra nego sto on trazi za ceo aparat.
Ja sam kupio Elin rotacioni aparat sa 210A sa po desetak metara kabla na masi i kliijestima,placen 200eur.Oni jesu teski ali imaj na umu da dobijas aparat koji moze da vari na 160-180A bez prekida,intermitencija je 100% na toj amperazi tako da ih je nemoguce preopteretiti ili pregrijati.Proizvode savrsenu struju kao najbolji moderni inverteri,mogu da vare sve vrste elektroda,ne smeta im losa mreza,mozes da produzavas kablove i na 50m ako hoces...Jednostavno savrsene masine,jedina mana je sto su bas mnogo teski i malo bucni.

Gesendet von meinem HTC Sensation Z710e mit Tapatalk

Ma uzecega cale na kraju. Meni su oni interesantni jer kao sto rece mozes ceo an da varis bez prestanka. Samo sto za ovaj moram napraviti kablove, a njih verovatno i imam u magacinu.

Ja sam kupio Elin rotacioni aparat sa 210A sa po desetak metara kabla na masi i kliijestima,placen 200eur.Oni jesu teski ali imaj na umu da dobijas aparat koji moze da vari na 160-180A bez prekida,intermitencija je 100% na toj amperazi tako da ih je nemoguce preopteretiti ili pregrijati.Proizvode savrsenu struju kao najbolji moderni inverteri,mogu da vare sve vrste elektroda,ne smeta im losa mreza,mozes da produzavas kablove i na 50m ako hoces...Jednostavno savrsene masine,jedina mana je sto su bas mnogo teski i malo bucni.

Gesendet von meinem HTC Sensation Z710e mit Tapatalk
Samo kad radi mislis da ti avioni lete iznad kuce.

Juče sam na vaaru tražio krckalicu za ovaj kllo ključ ,pošto ga nije imao.
how to do a screen shot

Nisam našao ništa pa sam uzeo ceo ključ ,koji je u dosta lošem staju.Planirao sam iskoristiti krskalicu ali ću probati da ga sredim.

Ovo je problem.Probao sam da ga zalepim sa super lepkom .Ako ne izdrži ,probaću da namestim nov od metala.

upload image free

Isti taj kljuc sam ja gledao na vasaru u Senti ali sam odustao od njega,imao je jos i jedan proxon ako se dobro secam :)

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Stahlwille je kupljen u Senti a Rahsol u Bašaidu kod istog prodavca.U Senti Rahsol nije bio kod njega .

2uykw1f.jpg

- - - - - - - - - -

Alat za vadjenje lezaja iz slepih kucista....SKF.ov

Sta mislite o Wurth alatima koji se nude na Lukoil pumpama u sklopu promocije. Da li vredi necemu?

Nazad
Vrh