bufa befava
Član
bolje si uzmi magnetni ..svejedno koji bi to nije za majstore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kompresor je slab za ovu mašinu.Izduvava ,odlično .Slaba je to alatka za te stvari...jedino da se malo skine prasina npr sa L profila na 142,ali za bilo kakvo ozbiljnije izduvavanje ne...nekad je i 8 bari malo da se hladnjak izduva kako treba...
Kidaju ruke i manje bušilice ,ako dobiju šansu.Ova bušilica nema dugme koje blokira prekidač.Ova kida ruke ako dobije šansu.
Imam potrebu za jednom aku bušilicom-šrafilicom,šta preporučujuete po mogužnosti do 100 evra ako je moguće.
Treba da bude malo jača na šta obratiti pažnju? Šta uopšte dobijam sa 12V ,14,4,18 ...itd ?Obrtni moment od -do?
@Vladj, koje su ti ove papagajke i koliko ih plati? Ja trazim neke kvalitetne da kupim, a njvise mi se svidjaju KNIPEX.
Ovakve stvari me opuštaju,mogu po 10 puta da rastavim i ponovo sastavim neku mašinu.Imam dosta slobodng vremena ,koje koristim čačkajući po alatuSvaka cast gospodine Kiraj, vi bas imate zivaca za popravljanje alata.
Ja sam kupio pre par dana ,samo u Kg-u i bio je 229e, vari za sada extra i mma i mig ... mislim da je za hobi varijantu ..dok me ne ubedi u suprotno.Da li vredi ovo kupovati...
http://www.kupujemprodajem.com/Inve...00A-NOVO-ve-36244785-oglas.htm?filter_id=1094