Alati i radionice

Kako ide narudzbina, da li preko sajta ili ovde kod nas u nekoj prodavnici. Da li su cene iste kao na sajtu i koliko kosta postarina?
Kolega iz Slovenije mi je narucio alat sa tog sajta, postarina je kostala 16€ ali je bilo vise zapakovanih alatki i jednu posiljku. Cijene su iste kao sto pise na tom sajtu, e sad ne znam kako bi to islo sa dostavom za Srbiju.

da , slažem se ..ali ako netko kao ja mrzi gedore i koristi ih samo tamo gdje su stvarno potrebne onda ima problem .. ako na oko prepoznaješ 5 i 5.5 ili 6 onda nemaš nkakav problem

A gdje se to u svakodnevnom zivotu koristi tako velik kljuc 5 ili 5.5? A i ako i trebas, uzmes jednu, probas staviti na saraf i ako pase to je TO a ako ne probas drugu ;)

Meni su gedore nekako naj omiljeni alat i najviše sa njima radim, stvar navike. Viljuškaste ključeve slabo koristim samo gde nemože, gedora ili okasti. Šaf popustim gedorom ili okastim, ali obavezno T ručka pa onda ide šnaper ili krckalica( kako ko zove). Viđao sam majstore sa okastim ključem popuštaju jako zategnute šafove, onda se ključ razvrne ili omakne pa zezneš ključ ili ruku.Jbg sve stvar navike sa prakse iz škole.

Za trule i zarđale navrtke t poluga i gedora je najbolja al mi je za sve draže srcu koristiti okasti ključ ili vilasto okasti.

Danas konacno kupljen:osmeh:. Kupio ga kod onog Rusa po preporucikolege @SaleCar. Za jos jednu gedoru (27mm) mi je trazio 500din, ali ipak je dao za 300din. Za 4500 odlican. Jedina zamerka je produzetak za vint koji nije nesto Bog zna jak, pa se uvija. Napomenuo je da daje garanciju i ukoliko se pokvari, dobija se drugi.

Odmah isproban. Odvrnuo stare i stavio Euro matice na kamion. Jedino ne smem da pritezem srafove sa njim jer se bojim da ne popucaju brezoni.

Znači da je danas dobro išla prodaja ruskih ključeva jer sam i ja kod njega isto na Saletovu preporuku uzeo jedan sa gedorom 30 i 32 i zaboravio da kupim i 27 a imao sam u planu.
Čim sam stigao kući isprobao ga i prvi utisci su zadovoljavajući

Znači da je danas dobro išla prodaja ruskih ključeva jer sam i ja kod njega isto na Saletovu preporuku uzeo jedan sa gedorom 30 i 32 i zaboravio da kupim i 27 a imao sam u planu.
Čim sam stigao kući isprobao ga i prvi utisci su zadovoljavajući
Jedva je spustio za 200 dinara. Ima i svoju internet stranicu, gde je kljuc 3950 dinara, ali sa postarinom, to dodje na isto.
Jedva sam ga nosio do auta jer je bio parkiran malo dalje. Tezak ali dobar:osmeh:. Nikad lakse popusteni srafovi na tocku...

To mi je olakšavajuća okolnost kad se budem cenkao za 27-cu znam da hoće da spusti :osmeh:
A za internet stranicu je i meni rekao a ja ustvari znam za nju i dosta stvari koje me zanimaju gledam kod njega i uzeo sam nekoliko burgija za bušenje tvrdog materijala radi probe da vidim da li je stvarno kako kaže a nisu mi nešto skupe jer skoro po toj ceni su ove obične burgije

Danas konacno kupljen:osmeh:. Kupio ga kod onog Rusa po preporucikolege @SaleCar. Za jos jednu gedoru (27mm) mi je trazio 500din, ali ipak je dao za 300din. Za 4500 odlican. Jedina zamerka je produzetak za vint koji nije nesto Bog zna jak, pa se uvija. Napomenuo je da daje garanciju i ukoliko se pokvari, dobija se drugi.

Odmah isproban. Odvrnuo stare i stavio Euro matice na kamion. Jedino ne smem da pritezem srafove sa njim jer se bojim da ne popucaju brezoni.

jel ima dve brzine?mi smo uzeli prosle godine,i set svih dubokih nastavaka.

Ja ga se bojim i koristiti... Ne znam kakav je to materijal, imam osjecaj da je to stavljeno u kutiju da popuni prazninu...

Nazad
Vrh