Alati i radionice

Ajd ovo da nam reši neko sa malo objašnjenja ja kad popravljam koješta netreba mi tablica konvertora a nemam ni vremena da se sa njom bakćem po iternetu.Zato molim matematičare mislim da to nije problem kao ova dizalica:haha:

- - - - - - - - - -

OK hvala sad je jasno tako je uopšte nisam razmišljao

HVALA SVIMA NA SAVJETIMA!!!!!

Cika Bobo je danas opet od ludosti rastavljao hidraulicnu dizalicu u paramparcad, potrosio na ciscenje kanala jos jedan sprej i kad sam ju krenuo sastavljati primjetim da na sarafu/ventilu za spustanje dizalice postoji utor u koji sjeda kuglica koju sam ja pitaj Boga kad izgubio.
Čika Bobo ,ja sam isto prošao.Čitajući ovaj tvoj post setio sam se da šraf za spuštanje dizalice nije u konus nego ima ležište za kuglicu.Ubacio sam kuglicu ,nasuo ulje koje koristim za hidrauliku ,menjač i mokre kočnice u Maseja i gle čuda ,radi .Dizalica je mometalno na testiranje ispod prednjeg trapa od rusa.Stoji već par sati a nije se spustila ni mm.Kada je kuglica izgubljena ne znam .

@john Super je stvar taj kljuc.Mi kada smo kod komsije hteli da skinemo zadnje tockove na Imt 577,nismo ni jedan mogli da popustimo.Ubili se dok od drugara nije uzeo taj kljuc.Prenos je tako uradjen da ne treba ni malo da se zapne.

@john Super je stvar taj kljuc.Mi kada smo kod komsije hteli da skinemo zadnje tockove na Imt 577,nismo ni jedan mogli da popustimo.Ubili se dok od drugara nije uzeo taj kljuc.Prenos je tako uradjen da ne treba ni malo da se zapne.
Ma i meni treba da otpustim šrafove od zadnjeg točka na rusu imao sam neki ključ koji sam do sad koristio ali danas mi je pukao pa kad već moram da kupim drugi bar da uzmem nešto što će duže trajati a vidim princip rada pa mislim da može da se upotrebi i za odvrtanje nekih drugih šrafova koji budu problematični.
Gorane za sad mi treba taman 32mm gedora a kasnije ću dokupljivati polako bitno da imam osnovu

I ja sam našao za 3500 pa se još uvek premišljam sve mislim da je loš kvalitet ali kad vidim da ga hvale nema razmišljanja sutra ga uzimam i odmah da se testira

I ja sam našao za 3500 pa se još uvek premišljam sve mislim da je loš kvalitet ali kad vidim da ga hvale nema razmišljanja sutra ga uzimam i odmah da se testira

Imas na najlonu za 3500 dinara kineski I 4200 dinara original ruski sa garancijom (kada imas oba ispred sebe razlika je ocigledna i vidi se kvalitet ovog originala). Rekao je ako mu se bilo sta desi, doneses polomljem/pokvaren i dobijas nov. Prodao preko 1000 komada niko se nije zalio tako mi je receno. Stoji u zadnjem redu kod rusa, pored onog sto prodaje radna odela i pored njega stoji covek i prodaje tasne, ne mozes ga promasiti. Inace drugar ima kamione i kineski mu se pokvario posle nekih godinu dana... pre dve godine je kupio taj ruski original u sve kamione tj.zameno kineze sa ruskim i kaze vise ga glava ne boli.

@john Ovaj link sto si postavio sa slike je kineski kljuc cisto da se zna. Nije ruski.

Hvala Sale onda je bolje da sačekam nedelju pa da uzmem kvalitetniji

Imas na najlonu za 3500 dinara kineski I 4200 dinara original ruski sa garancijom (kada imas oba ispred sebe razlika je ocigledna i vidi se kvalitet ovog originala). Rekao je ako mu se bilo sta desi, doneses polomljem/pokvaren i dobijas nov. Prodao preko 1000 komada niko se nije zalio tako mi je receno. Stoji u zadnjem redu kod rusa, pored onog sto prodaje radna odela i pored njega stoji covek i prodaje tasne, ne mozes ga promasiti. Inace drugar ima kamione i kineski mu se pokvario posle nekih godinu dana... pre dve godine je kupio taj ruski original u sve kamione tj.zameno kineze sa ruskim i kaze vise ga glava ne boli.

@john Ovaj link sto si postavio sa slike je kineski kljuc cisto da se zna. Nije ruski.
Iedem u nedelju do NS-a, pa ako bude bilo para mozda ga kupim. Ako je bolji od Kineza, isplati se kupiti ga.

Kako prepoznati original ruskog?

Nazad
Vrh