Alati i radionice

Seci od unutrašnje gume od automobila. Meni tako radi već 2 godine...

Ovakve "brze ključeve",sam i ja kupio..I mogu reč da nisu toliko loši..
Možda nisu za profi uppotrebu,i da se svaki dan šrafa s njima,ali za nas koji doma sami popravljamo posluže..
Isto su bili u Lidlu na akciji,sad mi žao što nisam uzeo još jedan set..

Danas sam pozajmio od komsije ovaj kljuc,nepoderiv je.
cam00662.jpg

cam00663.jpg

cam00664.jpg

Jel koristio neko dvokrake radapcigere? Treba da nabavim sebi neki malo bolji radapciger i svidja mi se ovakvo rješenje

radapciger-lezajeve-slika-19976007.jpg

jer mi djeluju lakši za postaviti od onih sa 3 kraka, imam takav manji i strašno me živcira kad ga treba postaviti u nekom nezgodnom položaju.

Ja sam ga koristio za skidanje kosuljice lezaja tarupa,de trokraki nije mogao da pridje dvokraki je odradio posao.
Kiraj hvala na linku,mada cu sacekati prvu nedelju da odem na najlon i vidim sta se tamo nudi,mozda ih i ima.

Imam jedan takav velik i jedan manji i oba su neka kineska.Onaj velik vredi svaku paru (placen oko 40 €),nema sta nije mogao da skine :)

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Jel koristio neko dvokrake radapcigere? Treba da nabavim sebi neki malo bolji radapciger i svidja mi se ovakvo rješenje

radapciger-lezajeve-slika-19976007.jpg

jer mi djeluju lakši za postaviti od onih sa 3 kraka, imam takav manji i strašno me živcira kad ga treba postaviti u nekom nezgodnom položaju.
Imam nesto mnogo slicno tome, samo sto moj ima 2 srafa na kraku dok ovaj ima 1. Veoma je jak i kvalitetan. Najvise koriscen za skidanje lezaja na elektro motorima, ma da je bilo i tezih operacija, no nije posustao:osmeh:. Mislim da ga je tata kupio u Nemackoj.

Nazad
Vrh