Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stari zeleni originalni bosh jeste amaterski alat ali sluzi jako dugo. Imam jos uvek prvu brusilicu od 550w koja je izbrusila i isekla na tone gvozdja. Pozajmim jednom drugaru i on je isatari sekuci crep. Od prasine crepa sve je izbruseno unutra nje i otkinut namotaj statora koji se nemoze okrpiti. Brusilice radjene u turskoj i madjarskoj i kini kao zeleni ili plavi bosh je vrlo losijeg kvaliteta.A bas taj crveno sivi enhel kod mene se uopste nije dobro pokazao.Uzeo sam komplet jednom brusilica, busilica i slajferica i jedino busilica jos uvek radi a svasta je prezivela za 10 god . Ove druge dve su otkazale ni posle pola godine i to buknule odjednom bez opterecivanja uopste sto je vrlo cudno za alat od 1000w. Cak zuti prvi enhel koji sam imao se mnogo bolje pokazao. Tako da tu nema pravila uopste sta se kod koga desava. Jedina koja mi se brusilica pokazala je neka pijacarska austijska koja je kod mene vec 15 god. Sve najgore sto je bilo za rad je ona radila i jos uvek radi ali samo lezajeve, zupcanike i cetkice takoreci jede za dorucak
Uzeo sam ja danas. Biće isproban za vikend, nakon što budemo završili sa oranjem pa ću napisati utiske.
Danas sam uzeo ovaj kompresor. Carl Kaeser 150 l rezervoar, daje 175 l u minuti, moze do 15 bari.. Dali neko ima ovakav kompresor?
To ti je za kucnu upotrebu sasvim OK.Mozes nesto amaterski i farbati,doduvati auto gume,bazen i slicno.Nije bas za traktorsku gumu.Jel dosta komopresor sa 25l bocom, za "kucnu" upotrebu? ne farbanje pistoljem, dopumpavanje guma, poneko izduvavanje prasine, sitnice...
Jel vredi ovo - http://www.kupujemprodajem.com/komp...-Austria-26208782-oglas.htm?filter_id=1476882 ?
pa da nije bas za traktorsku gumu, ne bih se slozio sa tobom. boca na traktoru je 20 litara a naduva svaku gumu. tacnije boca nije bitna sto se tice samog duvanja vec pritisak koji kompresor moze da ostvari. boca je da brze naduvas, iskoristis vec uskladisten zrak dok kompresor dopunjava sistem i slicno. a svaki kompresor moze naduvat svaku gumu, sad za koliko vremena i koliko bari to je do samog kompresora.To ti je za kucnu upotrebu sasvim OK.Mozes nesto amaterski i farbati,doduvati auto gume,bazen i slicno.Nije bas za traktorsku gumu.
ja sam sa onim malim kompresoricem na upaljac, dobro nije bas mali mozda 3-4kg, ali je naduvo 539kinu gumu za manje od 20ak min. tako da taj od 25 litara moze naduvat jednu gumu bez pauze, ako je ispravan.