nesto2
Član
DeWalt i Black&Decker su u istom rangu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Covek sa kojim saradjujem i koji prodaje polovne alate kaze da DeWalt ima najbolje baterije. Iskreno, meni se nesto ne svidjaju. Ja sam najvise za Bosch, Metabo ili Makita, a tu je i Hitachi koji se probio na trzistu i pokazao kao veoma kvalitetanPrije 10-tak godina je bi jako dobra marka ali za baterijski alat, naprimjer kod britanaca on je bio br.1 kod profesionalaca, a i po cijeni je bio u vrhu.
I ja sam tako prosle god.nesto slicno probao pa sam dobio parce kamena u stomak,tocilo nikako na 11000obrtaja/min.Pošto nemam tocilo a trebale su mi obe ruke da nešo obruisim ,probo sam ovaj sistem.
Deo koji je bio slomljen je ostrugan .Mašina sastavljna .Jes da je stara preko 40 godin ali lepo radi.Ovih dana se zanimam sa jednom Fein bušilicom starom oko 40 godina.Čekam da mi se ostruže jedna osovinica od birača brzine.Električno je sredjena.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()