Sto se alata tice cale i ja imamo zajednicki.On je bravar kasko kaze od rodjenja a ja sam se prihvatio od njega i tako.Nas alat je ovako nesto imamo ULJANIK aparat za varenje 0d 160 ampera koji lije kao san,dve brusilice male profi Bosch,jednu veliku Bosch 6600 o min,Busilicu profi Bosch veliku neznam koje je jacine ima i cekic,ulevo pogon,podesavanje brzine tasterom 1 i 2,podesavanje brzine u 7 nivoa na dugmetu za start i onda onaj sistem za zaletanje na potenciometru sto vise stisnes ona sve brze radi.Nikad nisam uspeo da ugusim tu busilicu ako u betonu naleti na gvozdje ona me okrene kao ringispil,strasno nesto.Sto se tice alata tipa kljucevi to je uglavnom UNIOR stari kljucevi jer je cale svercovao sa autima pa onda u Novom Sadu kupi stojadina u neko srecno vreme u Osjeku ga proda i pocupa alat.I tako u pedesetak auta po dva tri kljuca i eto.E sa gidorama oskudevamo ustvari imamo ih gomilu ali racni ni za lek.Imamo dve garniture cevastih kljuceva,kardanskih 13,17,19,22.Imbusa profi i onih naravno pijacnih pa kad treba da se opici nesto onda prvo gurnemo pijacarca pa onda oni crni profi neznam tacno marku.Eto to je to uglavnom.Ima tu i stolarskog alata,cirkulara,stonih brusilica.A da ako neko nema stonu prisilicu motor od ves masine je odlicna stvar odnos 1 naprema 1 znaci remenica na motoru koja postoji ista takva na osovini gde je kamen i to radi kao ludo ja sam spravio jednu a drugu za celicnu cetku ma radi ko zmaj.Eto toliko