Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šandor je napisao(la):Da li vredi ovaj stalak za brusilicu za nešto ? Da li neko ima slično ?
Takav sam uzeo pre par godina u nemačkoj za 15 E i mogu ti reći da ne vredi ni 15. Nije to ni za štašandor je napisao(la):Da li vredi ovaj stalak za brusilicu za nešto ? Da li neko ima slično ?
KishRobert je napisao(la):Ako ces ga svaki dan cistiti i lickati,onda ga mani.
Sa tim treba RADITI,a ne zajebavati se.
Pogledaj u oglasima, ili ako ima negde u blizini da se pune boce pitaj radnike da li nemaju šta ispod ruke ili u Rumi. Poz.amac86rs je napisao(la):ljudi treba mi boca za CO2 od 30 kg.ako ima neko da prodaje ili zna gde ima polovnih nek javi
tako nesto trazim moracu da se raspitam,nove su mi skupe da platim i zamenim za neku opet staru kojoj ventil pusta.... ,a u okolini nemam gde da napunim moju vec samo zamenamilos bota je napisao(la):Ako možeš nađi o kiseonika ili acitilena,uradiš atest i prenamenu,menije odradio čovek u punionici pre dve godine sa punjenjm izašlo me 60eur a bocu od kiseonika platio 20 eur
Kosjerac je napisao(la):Pogledaj u oglasima, ili ako ima negde u blizini da se pune boce pitaj radnike da li nemaju šta ispod ruke ili u Rumi. Poz.amac86rs je napisao(la):ljudi treba mi boca za CO2 od 30 kg.ako ima neko da prodaje ili zna gde ima polovnih nek javi
[/quoteto ispod ruke mi palo napamet odma i kad sam otiso rekli mi da sada nema,ostavio br. telefona i evo vec mesec dana nista