mindjušar
Član
Obične rutilen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prelemio sam kontakte ali builica se ponaša isto.Na drugoj slici se vidi da su ti kontakti malo "popustili", na toj stampanoj ploci , nemoj skidati tu plastiku , vec sa druge strane predji lemilicom sve te lemove , lemilicom i polako topi lem po lem.
To se radi duvaljkom i pastom , ali mozes i sa obicnom lemilicom, ne moras sve , vec te koji su pocrneli , sa desne strane , kako ploca stoji na slici i ubedjen sam da ces resiti problem, probaj pa javi
Ne dobih odgovor,pa da pokusam ponovo...Imam tocilo rucne izrade.Motor preko kaisa pokrece osovinu.Na krajevima osovine sam imao ploce koje sam ponekad koristio za secenje,brusenje.Posto to sad retko kad koristim,te ploce bih zamenio necim sto bih koristio za ostrenje i poliranje kuhinjskih nozeva.Sta mi je potrebno za taj posao i gde bih to mogao kupiti? Gledao sam po nekim radnjama,ali nisam nasao nesto sto bi mi odgovaralo...
Ne dobih odgovor,pa da pokusam ponovo...
Kako se sa slike da videti to nije korisceno skoro.Evo kako tocilo kod mene izgleda.Ja sam prezadovoljan.Naostrim noz kao skalpel.
Ravnih 30cm je unutrasnji precnik a sirina 13cm. Sad cu slikati dva moja lajcuga za dizanje od 1T i 1,5T. Evo ih samo je slika malo losija jer mi sijalica cvrknulaVica22 koliki je unutrašnji prečnik tog tocila?