Milton
Član
Rekao bi da su ovi jos iz stare garde i da su prenijeli na ledjnim diskusima [lancima] mnooogo tereta. Ja teret uglavnom natezem pa vise koristim na sajlu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas nešto pretraživao o vodilicama za testeru i izbaci mi ovo čudo. Je li iko koristio, koliko je uopšte bezbjedno za rad?
![]()
neznam,kolega električar ga je uguraoTo je ovaj model walmer 180
Kako si Gorane uspio da tu zaguras grebenasti kad je tijesno ko u .......
sad kad si to spomenuo setih se da sam i ja menjao kablove,imam sad neke dugačkeMeni je Gorane prva intervencija bila zamjena kablova. napakovao sam po tri metra kabla od 25 kvadrata i kvalitetna klesta za masu i za elektrodu a ono njegovo djubre od kablova i klesta sam zavitlao kod komsije u bastu odma.
Vica 22-da dobro je napucan , ima 24 tranzistora koja dobro pune kondenzatore i uopste ce ne gubi struja ni na 20m kablova.prezadovoljam sam sa njima.
Dobru, sta vise odlicnu platu si imaoMogu ti reci da varstroj inverter nije los. Radio sam 2007-8 u simanovcima gde smo po cele smene tukli sa bazicnom 2,5-3,2 elktrodom i po najvecim vrucinama su radili. Nijedan nije otkazao a bilo je preko 10kom.Jedan su samo pregazili kamioncicem. A mogao bez pdv da uzmem za pola plate.Samo je plata bila iskreno dobra .tad je bio oko 40 hiljada din koliko se secam ovaj od 200A