Milton
Član
Rekao bi da su ovi jos iz stare garde i da su prenijeli na ledjnim diskusima [lancima] mnooogo tereta. Ja teret uglavnom natezem pa vise koristim na sajlu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas nešto pretraživao o vodilicama za testeru i izbaci mi ovo čudo. Je li iko koristio, koliko je uopšte bezbjedno za rad?
neznam,kolega električar ga je uguraoTo je ovaj model walmer 180
Kako si Gorane uspio da tu zaguras grebenasti kad je tijesno ko u .......
sad kad si to spomenuo setih se da sam i ja menjao kablove,imam sad neke dugačkeMeni je Gorane prva intervencija bila zamjena kablova. napakovao sam po tri metra kabla od 25 kvadrata i kvalitetna klesta za masu i za elektrodu a ono njegovo djubre od kablova i klesta sam zavitlao kod komsije u bastu odma.
Vica 22-da dobro je napucan , ima 24 tranzistora koja dobro pune kondenzatore i uopste ce ne gubi struja ni na 20m kablova.prezadovoljam sam sa njima.
Dobru, sta vise odlicnu platu si imaoMogu ti reci da varstroj inverter nije los. Radio sam 2007-8 u simanovcima gde smo po cele smene tukli sa bazicnom 2,5-3,2 elktrodom i po najvecim vrucinama su radili. Nijedan nije otkazao a bilo je preko 10kom.Jedan su samo pregazili kamioncicem. A mogao bez pdv da uzmem za pola plate.Samo je plata bila iskreno dobra .tad je bio oko 40 hiljada din koliko se secam ovaj od 200A