putin
Član
Сутра слике
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mislio na ispravnost samog mehanizma o lomljenju i sličnim stvarima ne komentarišem.
bateriju na aku bušili možeš i sam sebi da repariraš. Ako na donjoj strani bateriji imaju šarafići na poklopcu. Lako izavdiš stare ćelije baterija i staviš nove, prelemiš ako treba i imaš novu repariranu bateriju ua 1/3 cijene nove baterije.I ja se malo ponovio,imao sam boshovu aku srafilicu psr 960 i posto je rijetko koristim kad god mi zatreba uvijek je prazna, a ja najcesce nemam zivaca za njeno punjenje. Tako da sam odlucio da uzmem neku na 220v i nadjem ovu skilovu na nekoj akciji.Kako sam rekao, slabo je koristim tek ponekad za nesto pa ce i ova posluziti.Na boshovoj je baterija skoro i otkazala pa sam spojio na neki akumulator od skutera i opet sam vukao sa njom i kabal i akum koji moras opet paziti da se ne prevrne i kiselina nesto ne upropasti.
Kolega, mozes kontaktirati direktno firmu koliko mi je poznato oni jos uvek rade.
Ukoliko ti je problem iz RS, reci koji model dizalice je kod tebe pa neko od nas iz SRB moze to za tebe odraditi i ovde napisati.
Klikni za njihov asortiman pa reci koji model je kod tebe.
Sta te zeza sa tim ventilom? Imas tu tri stvari: sic, kuglicu i oprugu..
Druže kakvi časovi rada, ovde se radi o specijalizaciji...Nešto mi se čini da bi se čekalo u redu na časove iz praktičnog rada.