ichbinmilan
Član
Kad pominjete kablove za aparat za varenje, savetujte me gde da uzmem duže kablove jer moji nemaju ni 2 metra. Ili savet da ih pravim, ali onda mi trebaju klešta i držač elektrode na zavrtanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle godine u ovo vreme uzeli ovakav isti samo jaca verzija nepunih 30000din prezadovoljan tata ima samo reći hvale...To je ovaj model walmer 180
Kako si Gorane uspio da tu zaguras grebenasti kad je tijesno ko u .......
Klesta za masu kupis od co2 aparata ali za 400A. to je zakon za sve i kabal na kraju upresujes i ako imas jak letkon najbolje zaletovati kalajem. Ja opet nevolim pistolj za elektrodu sto se zavrce vec klasicna stezna klesta. nisu skupa ali u slucaju slepljivanja elektrode pogotovu bazicne lakse rastavis elektrodu. Neki od ovih jeftinijih invertera imaju pojacan napon pri kretanju luka a neki ne i sto se onda zezati.Ovako sigurnijeNije u pitanju inverter već običan, trafo aparat od 180A. Uglavnom stoji u radionici. Mislim da bi mi odgovaralo 4-5 metara dužine. Stavio bih nova klešta jer su stara skroz propala.
EDIT: evo slucajno sam nesto video na kp za mog imenjaka ichbinmilana
http://www.kupujemprodajem.com/Kabal-punog-preseka-19792990-oglas.htm?filter_id=1094
ali ipak sacekaj vasar 3.