ichbinmilan
Član
Kad pominjete kablove za aparat za varenje, savetujte me gde da uzmem duže kablove jer moji nemaju ni 2 metra.
Ili savet da ih pravim, ali onda mi trebaju klešta i držač elektrode na zavrtanje.
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle godine u ovo vreme uzeli ovakav isti samo jaca verzija nepunih 30000din prezadovoljan tata ima samo reći hvale...To je ovaj model walmer 180
![]()
Kako si Gorane uspio da tu zaguras grebenasti kad je tijesno ko u .......
Klesta za masu kupis od co2 aparata ali za 400A. to je zakon za sve i kabal na kraju upresujes i ako imas jak letkon najbolje zaletovati kalajem. Ja opet nevolim pistolj za elektrodu sto se zavrce vec klasicna stezna klesta. nisu skupa ali u slucaju slepljivanja elektrode pogotovu bazicne lakse rastavis elektrodu. Neki od ovih jeftinijih invertera imaju pojacan napon pri kretanju luka a neki ne i sto se onda zezati.Ovako sigurnijeNije u pitanju inverter već običan, trafo aparat od 180A. Uglavnom stoji u radionici. Mislim da bi mi odgovaralo 4-5 metara dužine. Stavio bih nova klešta jer su stara skroz propala.
EDIT: evo slucajno sam nesto video na kp za mog imenjaka ichbinmilana
http://www.kupujemprodajem.com/Kabal-punog-preseka-19792990-oglas.htm?filter_id=1094
ali ipak sacekaj vasar 3.