Alati i radionice

Imam 3m polikabel na Hugong aparatu ,hteo bih da kupim od bar 4 ,ako ne i 5m ,ovaj od 3m definitvno mi ne odgovara.Mene samo zanima posto kontam za obicnu punu zicu nece praviti problem duzi polikabel,ali sta je sa punjenom zicom ?,da se ne guzva mozda kad je gura motor ,inace je dupli pogon zice.Jel ima ko da koristi duze polikablove od 3m ?.

Imaš 3, 4, i 5 m polikablove.
Nema gužvanja žice ako znaš šta radiš i ne savijaš bespotrebno kabal.
Bužir se menja po potrebi.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nesto se dvoumim da uzmem neki aparat za varenje,da zamenim taj stari varstroj. A planiram neki sa zicom al nebi da cackam sa gasom jel imate neku preporuku?

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

mala prinova pre nove godine, Hilti te30

Od kolege sam dobio komplet Hilti burgija (orginal, crven krug), zanimljivo 5,6,8mm normalno ulazi u futer, dok 10 i 12mm nece uopste. svi kanali na burgijama isti, mereno sublerom... probao zebra i reca sasvim normalno ulazi. Zao mi da bacim a deluju ne koriscene!

Покретне радионице си имао и код нас у војсци. Прво оне из другог свјетског рата и година након тога које су долазиле уз Т34, преко америчких монтираних на ГМЦ до наших на ТАМ 110 и 150.

Чини ми се да нешто слично има и форумаш @nebojsa100, само у мањем паковању (комби).

Nisam licno vidio , a cuo sam da su bile neke . Gdje li je to zavrsilo ,to bi bilo sjajno imati. Na ovom videu mi najzanimljivije montiranje onih guma sa punim rajfom za voznju na praznoj

Покретне радионице си имао и код нас у војсци. Прво оне из другог свјетског рата и година након тога које су долазиле уз Т34, преко америчких монтираних на ГМЦ до наших на ТАМ 110 и 150.

Чини ми се да нешто слично има и форумаш @nebojsa100, само у мањем паковању (комби).
Imam ja "pokretnu radionicu" koja služi svrsi za moj posao,dozvoljava mi da na bilo kom modelu rusa rastavim i sastavim bilo šta u bilo kojim uslovima al je ipak to daleko od ovoga što ovi momci sa snimka imaju.

Nije to tolika fantastika kako se cini. Samo nam treba pogodno vozilo ili cak prikolica furgon . Ovo sto vec imamo od alata i pribora stavimo tu , i eto ga . Pa kosta i fiksna manja radionica gradjevina nesto. Jedan jaci sto unutra , stega ,polica , dobar agregat i onda ostalo sto vec imamo unutra, kompresor manji , alat , dizalice ....

Da me ne shvatite pogrešno al mislim da nije problem u radionici tj napraviti jednu ozbiljnu.
Mislim da je veći problem ko će da plati tu ozbiljnu radionicu tj dolazak iste na lice mesta da radi.

Зато што годинама уваљују систем да се уз возила не испоручује резервни точак.
У реду, уз радне машине не може, али што се мене тиче аута, камиони и приколице морају имати резервни точак пуних димензија.

Kod njih su mobilni vulkanizeri jako popularni . Naplate dobro al vrijedi svaku paru
Има мобилних вулканизера и код нас, у Бачкој Тополи има човек који продаје гуме и има мобилну радионицу. Другару су долазили када је купио код њега гуме за трактор у двориште и монтирали на лицу места. Комби већи онај ивеко и све у њему од пегли до балансерки. Чак и она за монтажу и демонтажу гума. И код нас у Врбасу има лик исто теренску радионицу али, нисам видео шта све има у комбију. Кад почне кампања шећерне репе кажу унереде се од посла, сваки дан 24х су мобилни. Већина ових новопечених возача не зна гуму да замени па им је он идеално решење.

Nazad
Vrh