Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas o tim kineskim koji su bili zabranjeni vani i pricam, brojke na njemu su ne realne i jos su naveli da vrijede za faktor snage 1.0 , znaci samo grijaci i zarulje sa zarnom niti , krepao je zato sto nema ni dobar osigurac koji ga moze spasiti od preopterecenja.
Nisi citao dobro , asinhroni prestane da daje struju i treba ga zaustaviti i ponovo pokrenuti a sinhronom kao tvojemu mozes samo opelo da ocitas ako je jeftin kineski. Ako ne radi ni sa novim AVR otisla mu zavojnice na generatoru a neisplativo je premotavati , vise ce te kostati kao drugi takav ispravan , a i kod rastavljanja i skidanja rotora sa radilice jer je konus u pitanju je 50-50 da ce nesto od ti alu odlivaka puci.Ako uključim više od 1 kw bilo bi dobro prvo staviti stari AVR da nebi crkao novi, e sad negdje sam pročitao da se na sinhroni agregat može prikačiti tv, računar, pelet peć, a na asihroni nije dobro. Vidim i ovi novi su sinhroni sa AVR i u oglasnom opisu navode da mogu raditi svi uređaji sa finom elektronikom, koliko je to tačno.
Što je najgore u poruci pre toga sem tebe napao kako nedovoljno precizno opisuješ stvari.Misliš na Tomos APN 4
Evo i neko moje iskustvo sa agregatima, ja koliko sam video u tri slučaja ovih agregata kad crkne taj AVR uopšte nema napona, zamenjen i opet sve radi kako i pre. A sto se tiče nestabilnosti napona i obrtaja kod ovih malih benzinskih to je normalna pojava. Bolja opcija je dizel pa makar bio i kineski. Konkretno agregat od 4.2 kva sa benzinskim i dizel motorom razlika nebo i zemlja!Znam da preskakanje preko 230 v nije dobro, a pogotovo preko 253 v, zato postoji AVR da to održava, jedino što trenutno neznam ako u radu crkne AVR kud idu volti, dal u plus ili u minus.
Rekao bih , pretpostavka , da je kod njega ostao AVR "zakovan" zato i ide napon preko 250V , nema drugog objasnjenja kad dodajes gas na motoru a on podize napon na izlazu agregata jer AVR ne iskljucuje, u biti on radi kao prekidac ali jako brzo i odrzava napon na zadanoj vrijednosti.Evo i neko moje iskustvo sa agregatima, ja koliko sam video u tri slučaja ovih agregata kad crkne taj AVR uopšte nema napona, zamenjen i opet sve radi kako i pre. A sto se tiče nestabilnosti napona i obrtaja kod ovih malih benzinskih to je normalna pojava. Bolja opcija je dizel pa makar bio i kineski. Konkretno agregat od 4.2 kva sa benzinskim i dizel motorom razlika nebo i zemlja!
Moguće je da je zakovan, kad ga skinem nema napona, vratim ga ima napon, čak kad zamijenim mjesta kablova na četkicama opet ima napon, sa gasom mogu podesiti napon ispod 200 v i 300 v, možda i preko 300 v.Rekao bih , pretpostavka , da je kod njega ostao AVR "zakovan" zato i ide napon preko 250V , nema drugog objasnjenja kad dodajes gas na motoru a on podize napon na izlazu agregata jer AVR ne iskljucuje, u biti on radi kao prekidac ali jako brzo i odrzava napon na zadanoj vrijednosti.
Zato je spominjao da je motor na 2500 o/min i 230V, ali kako je sve kod njega neka tajna , nesto kaze nesto ne, mozemo nagadjati.