Alati i radionice

Treba mi za kembridz valjak, to su platne koje se postavljaju izmedju delova valjka da se oni ne bi cesali, ne bi mogao te od 3cm da prosirim, jer je spoljni precnik mali, one su valjda fi 6cm, meni treba bar 10cm

Ако имаш приступ плаза резачу и под руком некакву плочевину, могао би да направиш шаблон за прецизније резање, па да сам насецкаш те и толике платне.

Ja nisam znao za sta mu treba,ovo je vec druga prica.Ako nema autogeno ili plazmu ima gomila firmi koja rade usluzno rezanje na laseru,plazmi,gasno,imaju limove na stanju ,ne treba dalje traziti nista.

Ne smeta nista, to je u principu potrosni deo, da bi se sacuvali segmenti, oni su skupi, videcu da kontaktiram neke od tih firmi

U pravu si kolega, nije mi ni palo na pamet, ali to mi je i najbrze i najjeftinije, nista ne smeta da budu kockaste

Treba mi za kembridz valjak, to su platne koje se postavljaju izmedju delova valjka da se oni ne bi cesali, ne bi mogao te od 3cm da prosirim, jer je spoljni precnik mali, one su valjda fi 6cm, meni treba bar 10cm
A zasto ne moze plastika?
Narucic sa rupom i seces u strugu?
Nece je pojesti veruj mi

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Има на интернету мали милион снимака како направити. Код једног мајстора сам видео у радионици горионик са пећи на лож уље намонтирано на велики резервоар за ауто гас. Једноставније не може.

Ako meriš svaki dan, onda refraktometar, ako meriš sezonski dovoljan ti je špric koji će da prenoći u zamrzivaču.

Ako baš imaš želju da imaš instrument,evo prodaću ti ja moj Vigor za 90€ :)

One KP i pijačne varijante za par hiljada dinara, nemoj ni da gledaš.Jer su samo dobra vizuelna kopija, refraktometar ima rezoluciju koja se iskazuje u °C i to mu je tačnost.Moj Vigor ima rezoluciju 5°C što znači da su merenja u tom opsegu +/-.

Pijačarska roba laže poprilično i uglavnom sa njom svi imaju dobar antifriz :D

I ja imam ovakav, zadovoljava moje potrebe.
Mozda nije bas u 1° precizan ali vise od 2-3° ne laze sigurno.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Samo ovaj! Skup jeste, ali vredi
2b81bcb13e113ba90eb5a519a4fd3f10.jpg

Nazad
Vrh