Da ne putujem 5og otisao bih do Vukovara nema 2h tamo u nazad.E sad jos neko iz Hr da nam kupi i donese...prava stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ne putujem 5og otisao bih do Vukovara nema 2h tamo u nazad.E sad jos neko iz Hr da nam kupi i donese...prava stvar.
Imas na KP coveka iz Mladenovca, Zoran se zove, ja sam od njega kupovao i moze da se nadje tek atestirana boca kod njega. Trazi MESSER boce, batali te jeftine sto ima na KP. Ja kupio jednu tu jeftinu i raspadne se gumica neka u ventil, niti mogu da nadjem gumicu niti zamenski ventil za nju.Hvala Vam na informacijama.
Gorane imas li neki link ili uput na nekoga ko prodaje te boce.
Na KP su mahom preprodavci, zato su i cene takve.
Možda jedno glupo pitanje. Da li su boce za co2 i co2 C18 iste. Da li može u istu bocu i jedan i drugi gas?
Ona se menja,znaci kupio si jednu atestiranu i svaki put je menjas za drugu takodje atestiranu.Isto kao butan na NISuImas na KP coveka iz Mladenovca, Zoran se zove, ja sam od njega kupovao i moze da se nadje tek atestirana boca kod njega. Trazi MESSER boce, batali te jeftine sto ima na KP. Ja kupio jednu tu jeftinu i raspadne se gumica neka u ventil, niti mogu da nadjem gumicu niti zamenski ventil za nju.
Sto se C18 tice, boca nije ista kao za CO2. Za C18 je pri vrhu zelena i puni se na mnogo veci pritisak.
U velikoj je c18 ,oko 6-6500 din@Goran G. Posto je u zamenu velika boca za punu co2 ?.
Боље нађи стару металну боцу за роњење.Zna li.neko napamet , dali bi mogao iz boce argonske mjesavine puniti vazdusnu pusku , koja ide do 250 bara , od 150 bara vec moze raditi ? Naravno da napravim prikljucak sa rasteretom za skidanje?