Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam ABAC koštao je poprilično u odnosu na pijačarsku robu.Dobiješ i sertifikat uz njega da je kalibrisan i koliko garantuju za preciznost istog.Skala je 0,1 bar,ima i zaštitu od povratnog udara ima funkciju oslobadjanja pritiska.Tačnost je 0.5 od pune skale.Jednom u dve godine mora da se etalonira.Jel zna neko gde se moze kupiti neki (Pistolj) manometar za duvanje guma, ali da je kvalitetan?
Koja je cena i gde ima da se kupi?Ja imam ABAC koštao je poprilično u odnosu na pijačarsku robu.Dobiješ i sertifikat uz njega da je kalibrisan i koliko garantuju za preciznost istog.Skala je 0,1 bar,ima i zaštitu od povratnog udara ima funkciju oslobadjanja pritiska.Tačnost je 0.5 od pune skale.Jednom u dve godine mora da se etalonira.
Uzeo u Beogradu, kad sam uzimao i kompresor.Cena pre nekoliko godina bila 90€,sad je inflacija verovatno učinila svoje, pa računaj da teško da je ispod 100€.Koja je cena i gde ima da se kupi?
Gledao sam neka MAKITA aku isto ima 8500 obrtaja. Koji model je tvoja? Jedino BOSCH aku sam zapazio da ima 10000 obrtaja. Izgleda da cu da pazarim BOSCH iako za MILWAUKEE imam bateriju i punjac.Samo 10000 i više.
Moja Makita je 10500. Čak i parksajd je preko 10k.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
One koji su jeftinijiSta bi pre uzeli, felo ili wera srafcigere sa udarnom kapom? Da se spremim za crni petak
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
0.2 ukrade manometar, još toliko razlika u temperaturi i eto lošeg pritiska i pojedinih guma, a gume sve skuplje i skupljeNIS-ove pumpe u Irigu i Rumi pokazuju isto...
U Šimanovcima na Arkom-u digitalni manometar na kompresoru pokazuje isto...
Ostali variraju , ali u malim razlikama, ništa krucijalno...
Meni je bitnije da su pneumatici napred i natrag napumpani jednako i levi i desni pneumatik...
Pogotovo napred....
Sad, po propisu je 2.4 bar, a oni su na 2.2 bar , mi je stvarno nebitno...