Da 4 cilindra imaju slabije elektropokretace, tako da 2 do 2.5kW je i plafon za monofazni prikljucak , ima tome jako davno otac imao s jednim IMT konstantni problem trosio akumulatore i trebao letnje dopodne da vergla ,kako me stalno davio sa tim problemom , onda sam prepravio stari aparat za zavarivanje rucno pravljeni , imao trafo preko 50kg unutra , isto je kutija bila velicine kao i tvoja dodao neke ruske diode koje sam uspio naci od 550A i otac verglao IMT na monofaznoj struji , ali pogubno za akumulator , samo da je ukljucen dok je elektropokretac ukljucen.Ne razumem se preterano u struju al imao sam prilike jednom da koristim starter,punjac,aparat za varenje ili sta god da je sve bio.
Kutija jedno 60×60×60 trebaju dva odrasla čoveka da je nose,imala je nekad neke satove po sebi koji odavno nisu u funkciji i dva tri prekidaca,po vlasnikovoj prici nabavljena negde iz vojske osamdesetih godina,kablovi ko dva prsta debeli,klešta čini mi se mesingana,treba muški da se pomucis da ih stisnes to je vrtelo 820 rusa na 24v bez akumulatora kao da nema grama kompresije,za neverovati a bio je monofazni aparat.
Na kraju kad je radjena generalka nasli da je tvornicki razvod pogresno napravljen i oznake su beskorisne pa crtao razvod u stepenima na kartonu da ga pravilno ufazimo pa vise nije trebao taj trafo.