Alati i radionice

Jel zna neko m30x2 sraf 10.9,na koliko nm se moze stezati ?.
Nema veze,nasao sam nesto ....samo 2500+- nm....
Ja koristim ove tabele​

09146-page-0001.jpg

Vrlo koristan video kako se koristi univerzalni digitalni multimetar u detekciji kvarova na autu/traktoru, treba da ima mV podrucje 20mV i snimanje max i min.
Recimo objasnjava kako izmjeriti da li je akumulator dobar odnosno da li ce ubrzo krepati iako radi.
Postaviti kleme na akumulator , podrucje DC 20V , zaverglati vozilo i ocitati MIN vrijednost iz multimetra , ako napon pada ispod 10V , taj akumulator nece dugo , dobar ne bi trebalo da mu padne ispod 10,5V.
Trazenje curenja struje preko osiguraca , mjerenje pada napona na osiguracima i preko tabela koji je osigurac ocitati koja struja "curi" itd.

Idealno je da pipalice budu tanke da ih mozete bez problema staviti u osigurac i izmjeriti pad napona , i u tabeli naci koliko struje ide kroz taj osigurac

Posteno, vrlo malo sam je koristio, fi6 u drvo da prodje horsraf da ne bih menjao bit i burgiju na srafilici... sutra cu da busim u beton par rupa fi 16 pa cu ti reci utiske,ali ne ocekuj odgovor kolio trosi bateriju, jer je to malo rada...

Utisci pozitivni, jedno 20% je jaca od ove na kabl, u pitanju je pecker kopija bosha g24 nesto... baterija, pa za celodnevni ozbiljniji rad nije sigurno, sluzila bi lepo verujem za busenje bloka i tiplovanje stiropora..

Ja sam je kupio cim se pojavila i prezadovoljan sam.
Jel ta baterija 8ah?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ja imam 3 od 4ah, skoro za sve alate je ok sem za brusilicu...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel zna neko gde se moze kupiti neki (Pistolj) manometar za duvanje guma, ali da je kvalitetan?

Ja sam kupio na vašaru. Pojavili se neki poljski, nisu loši. Onako je robusan, ceo obučen u gumu sa sve onom tečnošću u satu. Cena je oko 1500 din.
38e4c3aff981d15c11080d06c77bd378.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh