Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je bilo prikaceno to drugo crevo, ispod ovog iliBilo je i drugo nego sam ga skinuo jer je puklo...
Treba da pokrece hidro motor.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tako je...Tu bi trebalo da na oba creva kad se upare bude i pritisak i povrat u zavisnosti u koju stranu gurnes rucicu samo bi menjao smer hidro motora
Još više će ti se svedeti kako je koristiš. Mene je oduševilo koliko mirno radi tako da je sad koristim za skoro sve. (moram bateriju još jednu da kupim)Danas sam malo isprobao crnu aku parkside brusilicu, sajbna sa smirglom.. mogu da vam kazem da fino radi, nema vibracija, da kazem ne kajem se sto sam je zadrzao, vrsice pos'o!
Tačno ću morati otići do njih da uzmem. Spada navoj sa jedne uniorove a ima običnu glavu sa kojom ss svugde moze prici.U Almexu prodaju neku tunge munge sa natpisom Claas.Radi k'o besna, glava ne spada sa mazalice ni u kom slučaju a cena ako se dobro sećam nekih 2.600 dindži, skoro pa džabe.