Kremator
Član
Sta kazu na tjubu, jel vredi? pogledacu veceras...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zadnje tockove na Belarusu, stegnuti ko zna kad na polugu. Jedino sto moram za njega da uzmem neke jace kovane gedore, 24, 27, 30, 32mm ove obicne puknu kad krene da udaraSta je maksimalno sto si odvijao sa njim, tj koju maticu?
Jel mozes da nabavis jos jedan iz nemacke? ... mada imam drugara tamo, dolazi pocetkom avgusta.. jel to tamo moze bilo kada da se kupi, ili isto mora da se ceka na akciju?Ja ga imam, meni je odličan, ja sam ga platio 130€ i Nemacke preko prijatelja. Imas dosta recenzija na youtubu pa pogledaj ako si sumnjičav.
Ej pa jako tesko, jer je kombinacija bila iz treće ruke i čekao sam skoro dva meseca, moj kum je preko ženinog brata od tetke koji ima rodjaku u Nemačkoj i koji je vozac kamiona porucio online tj rodjaka je porucila online, i onda kad je on išao u tom pravcu kamionom svratio kod rodjake uzeo i doneo u Pančevo. Imam i online racun, prosledili su mi na viber. Žvuči komplikovano ali kad se hoce završi se. Tada ih nije bilo na KupujemProdajem i nije bilo drugih opcija da se dodje do njega.Jel mozes da nabavis jos jedan iz nemacke? ... mada imam drugara tamo, dolazi pocetkom avgusta.. jel to tamo moze bilo kada da se kupi, ili isto mora da se ceka na akciju?
Samo što sa IP adresom iz Srbije nikad neće proći porudžbina na Lidl.de jer je sistem detektuje kao spam.Mora IP da bude DE.Registruješ se na lidl.de sajt i poručiš sam kada god imaju na stanju, a trenutno imaju od pre par dana.
Ja sam jednom poručio direktno na stričevu adresu, nisu isporučili. Drugi put na paketomat i opet nisu isporučili. Treći put sam hteo da probam paket shop ali nije bilo više na stanju jer je u to vreme bio popust na 120 e.
Poštarina je 5.95 e
Pravis vise stete sa svojim podmazivanjem nego koristi , pise ti u uputstvu koliko treba da ide maziva u protivnom ako stavljas vise lezajevi se pregrijavaju. A onu mast sa molidben disulfidom koju mjenjas , a nekoliko grama tih "primjesa" u masti dodje nekoliko desetaka euraMislim da nije bitno proizvodjac,nego generalno za brusilice bi i trebalo po meni nesto tecnije da se ne razleti okolo po zidovima glave a zupcanici ostanu suvi ,bar dok se ne dobro zagreje glava.
Mada ovo pise u nekom upustvu sto sam nasao za Fein.I dole kako izgleda u brusilici,nije ulje iako tako lici,nego bas neka skoro tecna mast ,ali vrv je skoro kao gusce ulje kad se zagreje glava ...
the shell gas station hours
Mislim da nije bitno proizvodjac,nego generalno za brusilice bi i trebalo po meni nesto tecnije da se ne razleti okolo po zidovima glave a zupcanici ostanu suvi ,bar dok se ne dobro zagreje glava.
Mada ovo pise u nekom upustvu sto sam nasao za Fein.I dole kako izgleda u brusilici,nije ulje iako tako lici,nego bas neka skoro tecna mast ,ali vrv je skoro kao gusce ulje kad se zagreje glava ...
the shell gas station hours
Pa dobro na sta vam lici to u Fein brusilici onda ?,ja to nisam stavljao,a jel fabricko nzm ...to je vise ulje gusce nego mast u njoj.
@grabik Ne razumem koja mast sa molibden disulfidom ?.Ta u glavi brusilice ?.
U nedostatku potrebne mase, vremena ili mogućnosti da odete u prodavnicu da je kupite, potrebnu masu možete napraviti svojim rukama kod kuće. Možete pročitati kako to učiniti.
Ova mešavina mora biti visokog kvaliteta u ekološkom smislu, a takođe ispunjava tri glavna kriterijuma: viskozitet ne veći od 800, prag čvrstoće ne manji od 120, temperatura zagrevanja ne manja od 120.
Bolje je u početku platiti malo više za dobro mazivo nego kasnije platiti mnogo više novca za popravku alata.