Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda on i potraje ali i dalje necu stegnuti dovoljno..
U sustini mozda bolje da objasnim o cemu se radi:
Evo na ovom videu se ovde na 1:25 vidi mesto na koje dolazi pumpa za hidraulicno upravljanje na IMT 558
Tu se znaci skine taj poklopac i umesto njega se srafi pumpa sa 4 srafa u uglovima. Onaj dole desno mi ne hvata i tu je pocelo ulje da curi. Dotegao sam ostala 3 po malo ali i dalje curi, mozda malo manje. Da je to lepo zadihtovano kad je montirano verovatno ne bi pustio ulje ali verovatno je uradjeno na brzinu.. Sad razmatram resenje da ne skidam to sve nego da zavrsim posao koji imam do subote pa sledece nedelje da ga rastavljam.. U sustini mogu i da ga ostavim, za ceo dan nece izaci vise od litre ulja ali me nervira jer je sav umazan
Pošto je nepristupačno mesto ovde neće moći da radi Vendajz (Držač) kada se bude čistio navoj već će morati da radi ključ.Napomena: Gledati klip do 1:58
Ako je to onda ga necu sam ni dirati, nisam dovoljno vican a nemam ni opreme da ga razdvajam tu.. Nadam se i dalje da nijeKod mene taj problem isto, jednom radjeno, izdrzao 2 dana i opet slini.
Problem je sto mora ceo razvod da se razbuca, kolevka...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Svakako ne diraj jer tesko da mozes prici i busilicom i bilo cime kucistu razvoda u tom deluAko je to onda ga necu sam ni dirati, nisam dovoljno vican a nemam ni opreme da ga razdvajam tu.. Nadam se i dalje da nije
Ja sam to resio tako sto sam uzeo brezon sto se koristi za kacenje bojlera on sa jedne strane ima masinski navoj a sa druge je onaj krupni neznam kako se zove skratis ga na meru namazes ga hermetikom i zavijes onaj krupni navoj u razvodi mogu tu reci da radi radnjuAko je to onda ga necu sam ni dirati, nisam dovoljno vican a nemam ni opreme da ga razdvajam tu.. Nadam se i dalje da nije
Verovatno mislite na ovo (Slažem se radiće posao i to)Ja sam to resio tako sto sam uzeo brezon sto se koristi za kacenje bojlera on sa jedne strane ima masinski navoj a sa druge je onaj krupni neznam kako se zove skratis ga na meru namazes ga hermetikom i zavijes onaj krupni navoj u razvodi mogu tu reci da radi radnju
Ima rešenja i za toSvakako ne diraj jer tesko da mozes prici i busilicom i bilo cime kucistu razvoda u tom delu
Danas mi je radio u mestu vise od pola sata i sad nigde ne curi u pm Lepo sam obrisao odozdo i nikako da krene, medjutim ne vidim lepo izmedju bloka i pumpe tako da i dalje ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je taj falicni navoj problem i da tu pusta..Ja sam to resio tako sto sam uzeo brezon sto se koristi za kacenje bojlera on sa jedne strane ima masinski navoj a sa druge je onaj krupni neznam kako se zove skratis ga na meru namazes ga hermetikom i zavijes onaj krupni navoj u razvodi mogu tu reci da radi radnju
Lagano sa tim! Hoce da se pokidaju navoji sa druge strane u kompresoru. Znam za 4 slucaja kidanja navoja.Mozdaaa, mozda sam ga resio onim zatezanjem preostala 3 vijka a da sam posle video da se slilo nesto sto je vec bilo tu, tj da nisam dobro obrisao ulje nakon dotezanja pa sam mislio da i dalje pusta..
Kupi axel sagrosso,ili neki sličan odmašćivač za rerne...Imam samo krpu, vodu i sapun
Salim se, imam nekog kineza (nzm ni da li je kinez tako ga zovem samo) za pranje ali moram da kupim neko sredstvo za odmascivanje jer ovako ne skida nista..
E moji majstori, za sta vam benzin sluzi, kompresor, breake cleaner?Samo pritisak i nista drugo, te hemije sam kupovao nista to nije ,neka malo bolja,neka losija,ni jedno nije radilo extra nesto ...Samo pritisak jak i ne treba ni vruca voda ni hemija.