Ја сам пре пар година купио њихов ручни циркулар са 185 мм листом, из ове "сиве серије", тј. од када су алат почели да праве са сивом пластиком. Мени се допало како је ствар чврсто направљена и уредно упакована. Хтео сам ја тада да пазарим "Парксајдов", али је требало чекати пар месеци да га изнесу у рафове, а мени је био потребан баш тада. Потом , када се појавио у продаји, узео сам га у руке и упоредио са "Кзубровим" кога сам купио - овај последи ми је изгледао убедљивији и по детаљима и у целом. За ово време колико га користим, већином као стони циркулар у постољу из "кућне радиности", заиста поуздано ради, гласан онолико колико можеш да очекујеш од било ког ручног циркулара, без да сам икада осетио да су "избаронисали" декларисану снагу.A kakva su vam iskustva sa ručnim Kzubr alatom?
Пар година и ујак користи њихову обичну малу бушилицу (типа 850 вати или нешто такво), такође из те "сиве серије" и како ми каже, задовољан је како му служи.
Ако будем узимао неки електрични алат из буџетног сегмента, нећу се либити да бирам то што се продаје под марком "Кзубр".
И ја сам имао пик на тај велики "Кзубров" фрезер, али сам будзашто (да л' трећина цене тог "Кзубра" или слично) купио тај "Парксајдов" од 1200 вати и ради ми посао кога сам имао за фрезер.. Имам зорт и до овог малог, а мислим да бих се плашио још више када би почео да звижди и тај велики "Кзубров" фрезер.