Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U temi radni farovi, 3 strane unazad. U NS ako ih i ima skuplji su nego u GTC truck. Ja imam te od 30 dioda: https://www.gtc-truck.rs/radni-far-led-ultra-30x-led-sa-onoff-prekidacem/proizvod/929/?from=13Не тако давно на некој теми на форуму ишла је дискусија о ЛЕД радним светлима и тамо је неко поменуо, назови пољске, које је нашао у некој новосадској продавници. Како сам скапирао када сам изгуглао њихово име и прочешљао њихов сајт, они продају којекакву опрему за камионе. Видео сам тамо којекакве ретровизоре и неке који би ми одговарали за монтажу оба своја трактора, али сада узалудно лопатам по разним темама и не могу да нађем причу о тим светлима и помињање те продавнице. Има ли неко идеју која је то продавница или где је на форуму после Нове године ишла прича о ЛЕД светлима?
Napunila dve crte i počeo punjac da sija crveno,par puta probao da je ponovo uključim i ista situacija,napunim ostale i vratim tu koja nije htela i onda je napunila do kraja.Sta nije uredu sa baterijom?
Nece da se puni do kraja?
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Oce to da se desava,izgubi kontaktNapunila dve crte i počeo punjac da sija crveno,par puta probao da je ponovo uključim i ista situacija,napunim ostale i vratim tu koja nije htela i onda je napunila do kraja.
Čisto jedno pitanje da li Crvena lampica trepće ili konstantno svetli ?Napunila dve crte i počeo punjac da sija crveno,par puta probao da je ponovo uključim i ista situacija,napunim ostale i vratim tu koja nije htela i onda je napunila do kraja.
Treptala je.Čisto jedno pitanje da li Crvena lampica trepće ili konstantno svetli ?
Znači Crvena je treptala a da li se uključila i Zelena koja konstantno svetli ili nije ?Treptala je.
Zelena je treptala dok se punila,kad je prekinula da se puni zelena se ugasila a upalila crvena i konstantno je sijala.Znači Crvena je treptala a da li se uključila i Zelena koja konstantno svetli ili nije ?
To je sve ok kada punjač aktivira crvenu lampicu i ona konstantno svetli to je znak da se aktivirala zaštitaZelena je treptala dok se punila,kad je prekinula da se puni zelena se ugasila a upalila crvena i konstantno je sijala.
Eeee a možda je i treptala ,uglavnom znam da sam na minut popi.....
Pa sta je moglo da pregreje novu bateriju koja se prvi put puni i bila na punjacu 10 min.To je sve ok kada punjač aktivira crvenu lampicu i ona konstantno svetli to je znak da se aktivirala zaštita
Uzrok: Temperatura aku-baterije je izvan dopuštenog područja temperature punjenja.
Pomoć: Pričekajte da se temperatura aku-baterije vrati unutar dopuštenog raspona temperature punjenja (0–45 °C).
Da li ste s njom radili opterećenje (Ili je ona stajala netaknuta u koferu) ?Pa sta je moglo da pregreje novu bateriju koja se prvi put puni i bila na punjacu 10 min.
Obavezno registrujte preko aplikacije Bosch PRO360 (Registracijom dobijate dodatnih 3 godine garancije, ako registrujete više alata skupljate bodove i onda dobijate dodatni poklon).Stigle igračke konačno .
Ako izuzmemo da sa jednom od 4 baterije nesto nije kako treba prvi utisci su jako dobri.
Danas su probani malo po radionici a sutra idu na teren,iznenadio me je ovaj manji da je bez neke velike muke odvrnuo šraf na točku od kombija.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk